Vinicius en Lo Celso: de twee doelpuntenmakers van vanavond.
Volledig scherm
Vinicius en Lo Celso: de twee doelpuntenmakers van vanavond. © Pool via REUTERS
Tottenham Hotspur TOT
2
EINDE
0
Antwerp ANT
  • 56' Goal Carlos Vinícius
  • 71' Goal Giovani Lo Celso

Antwerp moet groepswinst aan Tottenham laten na kansloze 2-0-nederlaag in Londen

Europa LeagueSoms is voetbal de logica zelve. Tottenham FC 2, Antwerp FC 0. Met de kwalificatie al op zak én met in het achterhoofd de komst van Club Brugge - zondagmiddag al - kon de Great Old nooit een vuist maken tegen The Spurs. Geen schande, maar dus maandag ook geen reekshoofdstatuut. Benieuwd welk topteam Antwerp op 18 en 25 februari in de ogen kijkt.

5 reacties

  • frank veus

    3 jaar geleden
    Vanaf 33e minuut zag je dat ze gingen verliezen . Als een Belgische ploeg denkt om 90 minuten het tempo te kunnen volgen tegen de reserven van Tottenham wel dan kan je dat vergeten .  
  • frankie bressinck

    3 jaar geleden
    Nog een geluk dat die Iranier in doel stond want met Butez was het een bakske vol geweest!
  • Dirk Molin

    3 jaar geleden
    @ Dirk Vdb, logische redenering wat betreft de budgetten van beide ploegen. Het zijn vooral de fans van ploegen die niet eens Europees spelen die dit niet voor ogen (willen) zien. Dat zondag de beste moge winnen al duim ik natuurlijk voor FCB.
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Als Real en Lazio 2 spelers tegen Club op de bank laten dan speelt Club tegen de C-ploeg. Maar wanneer Mourinho zowat zijn ganse kern op de bank en op de tribune laat dan speelt Antwerp tegen het o zo grootte Tottenham !
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Te weinig gebracht en dan vooral de invallers naar mijn mening. Boya, Ampomah, Jukleröd en Verstraete waren gewoon zwak tot slecht en Miyoshi, die bij wijze van spreken 1,10 meter groot is, continue hoge ballen sturen is nog nooit een goed idee gebleken. Tel daarbij het ontbreken van De Laet en Gerkens en het sparen van bepaalde spelers voor komende zondag en dan krijg je een logische overwinning voor Tottenham (534,9 m) vs Antwerp (33,15 m). Gezien het verschil in marktwaardes geen schande.