HLN LIVE
Volledig scherm
© HLN LIVE

LIVE. Minder doses dan voorzien van het Pfizer-vaccin voor ons land in januari - Antwerpen breidt koopzondag tijdelijk uit

De daling in de Belgische coronacijfers is zo goed als tot stilstand gekomen, in vier Vlaamse provincies is er zelfs sprake van een lichte stijging. Enkel het gemiddeld aantal overlijdens daalt nog flink, zo blijkt uit de gegevens van Sciensano. Verschillende experts pleiten voor nieuwe, strengere maatregelen, zoals het beperken van de verplaatsingen. Volg alle nieuws over Covid-19 in dit liveblog.

53 reacties

  • Roger Declercq

    3 jaar geleden
    Van de Poel komt terug uit Spanje en kan morgen reeds deelnemen aan een wedstrijd.  Geen quarantaine!  Europa heeft tijdens de nachtelijke uren  een klimaatovereenkomst gesloten. Geen avondklok!
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Al wie nu naar het buitenland gaat in quarantaine voor twee weken en dit zonder vergoeding en bij besmetting zelf medische kosten betalen als ge ziet hoeveel Belgen er speciaal over de grens gaan om op restaurant te gaan en bij de kapper of om goedkoper te gaan winkelen zet allemaal in quarantaine besmetting zal vlug voorbij zijn
  • simonne goderie

    3 jaar geleden
    Met een paar mensen samen op een terras gaan zitten mag niet,maar voor uren met een paar honderd mensen in een hermetisch  afgesloten vliegtuig gaan zitten is geen probleem voor onze wetgevers en regeringsleiders , te gek voor woorden !
  • Gunther Van Loco

    3 jaar geleden
    Ben toch een beetje misnoegd en geïrriteerd na het kijken van het nieuws alweer. Blijkbaar gaat er een match tussen 2 1e-klassers niet door wegens 7 Corona gevallen in de ploeg. En wij maar moeite doen om thuis te blijven , de volle pot belastingen betalen en de cijfers in toom te houden, terwijl aan de andere kant al die overbetaalde en vooral bijna belastings vrijgestelde voetballers precies mogen doen en laten wat ze willen ?? Maar jah aan koning voetbal mag niet geraakt worden zeker??
  • leo Daneels

    3 jaar geleden
    En waar blijft Europa met zijn goedkeuring van het vaccin ? Of is het de bedoeling om zolang mogelijk de bevolking te kunnen blijven terroriseren !