© Gerrit Schuermans

PXL-Studentenraad schenkt 900 wafels aan ‘Zonder honger naar bed’

Hasselt -

Afgelopen zondag 6 december was het voor vele kinderen zover. Sinterklaas kwam langs en hij had heel wat lekkers bij voor de brave kinderen. “Jammer genoeg zijn er ook heel wat kinderen waar Sinterklaas niet langskomt omdat de ouders het niet zo financieel breed hebben. Daar heeft de voltallige studentenraad van Hogeschool PXL dit jaar echter verandering in gebracht” zegt voorzitter Waïl Kadi.

Gerrit Schuermans

Ondervoorzitter Christiaan Carlucci legt uit: "Bij de start van het academiejaar hebben we een grote voorraad wafels aangekocht om te verkopen ten voordele van Rode Neuzendag. Niet veel later kwam echter de tweede lockdown. Waardoor we nu nog met een aanzienlijke voorraad zijn blijven zitten. We zijn blij dat we deze hebben kunnen schenken aan “Zonder honger naar bed”. Op deze manier kunnen we maar liefst 560 euro doneren aan Rode Neuzendag én kinderen blij maken met een wafel bij Sinterklaas." "Sinds kort zij we in contact gekomen met 'Zonder honger naar bed'. Het is een organisatie die etenswaren verzamelt en doneert aan gezinnen die het echt nodig hebben. Als studentenraad zijn wij solidair en denken we aan mensen die het minder goed hebben," besluit Waïl.

https://www.pxl.be/Pub/Studenten/Voorzieningen-Student/Subnavigatie-Studenten-Leven-aan-Hogeschool-PXL-Studeren-Studentenparticipatie/Leden-van-de-studentenraad-2020.html

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer