Lea Boon (4/09/1937 - 6/12/2020)
Volledig scherm
PREMIUM
Lea Boon (4/09/1937 - 6/12/2020) © RV

LEZERSBRIEF. “Alleen sterven gebeurde op de Vlaamse velden in 1914, aan de Vlaamse kust in 1940 en in Vlaamse rusthuizen in 2020...”

Op 6 december overleed de 83-jarige Lea Boon uit Aartselaar. “‘s Avonds was moeke op het VTM NIEUWS... Een cijfertje in de dagelijkse coronasterfgevallen”, schrijft haar dochter Manisha Thakker in een aangrijpende brief aan onze redactie. “Mijn huis ging gebukt onder rauw verdriet.” Lees haar lezersbrief hieronder integraal.

9 reacties

  • Marc Jacobs

    3 jaar geleden
    Veel sterkte , voor gans de familie. 
  • Luigi Driussi

    3 jaar geleden
    Tis een schande...mijn oma is opgenomen voor een hartinfarct, eens in het ziekenhuis hebben ze eerst 3 dagen aan het testen geweest voor corona...dit terwijl ze geen enkel symptoom had...ze hadden ze ook zo graag in de statistieken kunnen stoppen, en zo een rede vinden om alle behandelingen te stoppen.way ze met zo velen doen en reeds gedaan hebben.
  • marie-jose Marie-José Anthonis

    3 jaar geleden
    Prachtig maar je moet niet in een Home zitten er zijn nog vele eenzame waar niemand naar omziet of bezoek krijgen en die. wel familie en of kinderen hebben
  • Nicole Borremans

    3 jaar geleden
    Hoe prachtig verwoord is dit,ik ben hier heel erg door aangedaan...Mijn ouders zijn vroeg gestorven,terwijl ikzelf nog een jonge dertiger was en hun kleinkinderen hebben ze maar een paar jaar gekend.Dat was ook een heel moeilijk periode maar ik en mijn zus hebben wel waardig afscheid kunnen nemen en dat maakt het verwerkingsproces iets makkelijker.Ik wens jou&je familie veel kracht en liefde toe in jullie verdriet.Moeke zit voor eeuwig in jullie hart daar ben ik zeker van.
  • Francis Nagels

    3 jaar geleden
    Innige deelneming,en veel sterkte.