RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

COLUMN. Staf Vertrekt: “Zonder die vier cijfers mochten we onze koffers pakken, back to Belgium”

ShowbizzStaf Coppens (39) is enkele maanden geleden met vrouw Monique (47) en kinderen Beau (12) en Nora (11) naar Zweden verhuisd om er een camping te beginnen. Hoe het hen ginder vergaat, kunnen wij achterblijvers volgen in zijn column, en volgend jaar in het programma ‘Camping Cöppens’ op VTM. Deze week bereikte het gezin een belangrijke mijlpaal: “Een brief van de belastingdienst opent de poorten naar Walhalla.”

3 reacties

  • David Hermans

    3 jaar geleden
    Lijkt me werkelijk fantastische omgeving te zijn. Vooral in de winter dan, met alleen maar wit om je heen.  Hier bij ons beginnen ze al preventief te strooien als er nog maar een vlokje sneeuw wordt voorspeld. 
  • Joan Lute

    3 jaar geleden
    Hier in België wordt je als niet ingeschreven Belg snel een eenvoudig opgenomen en in aanmerking genomen voor allerhande voorzieningen terwijl veel landgenoten uitgesloten worden van bepaalde voorzieningen en zelf hun weg maar moeten vinden in het doolhof van de sociale zekerheid . 4 jaar na erkenning invaliditeit komen we nog altijd uit bij zaken die niet in orde zijn
  • raphael aertgeerts

    3 jaar geleden
    Dit is niet alleen in Zweden zo. In Spanje moet je ook beschikken over een NIE nummer om iets te kunnen doen of aankopen.