Bockie De Repper (echte naam Jonas Van Boxstael )
Volledig scherm
Bockie De Repper (echte naam Jonas Van Boxstael ) © Photo News

Van een mooi verjaardagscadeau gesproken: volgers storten 1 euro aan Bockie De Repper

ShowbizzSinds z'n deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld' - donderdagavond sneuvelde hij helaas - is Bockie De Repper (36, echte naam Jonas Van Boxstael) een waar fenomeen. De YouTuber zag z'n volgersaantal op sociale media dan ook flink stijgen, met plezierige gevolgen. 

4 reacties

  • Gerda B

    3 jaar geleden
    Ronny ik heb jaren in goede doelen geïnvesteerd tot het uitkwam dat meeste stichters ervan in luxe villa met zwembad wonen,wereld rondreizen en genieten met gedoneerd geld.  Best is gewoon iemand die je ziet in moeilijkheden een klein enveloppe in de bus,  geld nee wel aankoop kaart Makro, Delhaize,  enz.. Voor voeding.
  • Frans Van Eynde

    3 jaar geleden
    Beste Tom en Ronny , jullie hebben volkomen gelijk , ware het niet dat iedere mens met zijn geld doet wat hijzelf  wilt en dus niet aan jullie wensen tegemoet moet komen .
  • Tom Amonski

    3 jaar geleden
    sukkel en ook zij die de man 1 euro storten. tis niet dat ie iets aan de hand heeft gehad en dat je uit medelijden iets zou geven
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Als fijn gebaar, aan een goed doel schenken. In plaats van te verrassen zouden er heel wat kunnen genieten bij schenking goed doel.