BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
1
EINDE
0
KRC Genk GNK
  • 59' Goal Lukas Nmecha

Anderlecht doorbreekt zegereeks van Racing Genk dankzij penaltygoal Nmecha

Jupiler Pro LeagueAnderlecht heeft de zegereeks van Racing Genk een halt toegeroepen. De leider kwam te zwak voor de dag in het Lotto Park. Een degelijk paars-wit had aan een penaltygoal van Nmecha genoeg om voor het eerst in vijf matchen nog eens te winnen. 

12 reacties

  • john dewit

    3 jaar geleden
    Frank Veus tegen Zulte Waregem dan heb ik niets gelezen toen rsca een strafschop verdiende van jou! Zie dat jullie tegen Antwerp maar niet verliezen!!
  • Stefan nimmegeers

    3 jaar geleden
    Operatie Anderlecht met alle middelen helpen is ingezet. Nieuw geld bij de ploeg dus ruikt de bond opportuniteiten.
  • Bert Callebert

    3 jaar geleden
    Christiaan en Frank willen dus dat er een strafschop wordt gegeven voor een bal tegen de schouder buiten de grote rechthoek. Leer eerst de regels voor je je gaat uitspreken.
  • frank veus

    3 jaar geleden
    Christiaan Tevissen @ , ja man het gaat beginnen he Anderlecht helpen . De grote mannen van Anderlecht zijn samen gekomen om er nog geld in te pompen ... lees maar gerust hoe ze dat geld weer aan scheidsrechters kunnen geven .
  • Christiaan Tevissen

    3 jaar geleden
    Sorry maar hier is duidelijk geld mee bemoeit. Bij de eerste penalty fase heeft Lambrechts 1 minuut nodig om te controleren of het wel penalty was en als er bij Anderlecht hands is heeft hij maar 10 seconden nodig. Sorry maar de match is niet op de juiste manier gefloten.
  1. Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderweireld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26
    1

    Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderwei­reld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26

    Met nog vier speeldag te gaan in de reguliere competitie is money time aangebroken. Vooral in een intense derby tussen Cercle en Club Brugge liepen de emoties hoog op na de wereldse solo van Alan Minda, Ecuadoraanse middenvelder van Cercle, en de tweede gele kaart voor Igor Thiago, zodat de spits van Club de topper van zondag (13u30) thuis tegen Anderlecht mist. Op de Bosuil zal Toby Alderweireld geen goede herinneringen overhouden aan de komst van KV Mechelen: op slag van rusten gleed hij uit voor een penalty en liet hij na om er zo 1-0 van te maken, waarna Antwerp nog de boot inging.
  2. “Als je dat in buitenland toont, gaan ze zich afvragen in wat voor competitie we hier spelen”: Marc Degryse over comedy capers in Anderlecht
    PREMIUM
    19

    “Als je dat in buitenland toont, gaan ze zich afvragen in wat voor competitie we hier spelen”: Marc Degryse over comedy capers in Anderlecht

    De Brugse derby eindigde op een gelijkspel, Anderlecht deed wel een goede zaak met het oog op play-off 1 en Union knoopte weer aan met een zege. De winnaars van het weekend bevinden zich in de hoofdstad. Vooral de manier waarop recordtransfer Igor Thiago voor de dag kwam, deed de wenkbrauwen fronsen bij onze analist Marc Degryse: “Ik heb van dag één mijn twijfels gehad bij hem.”