Roland Van Beeck (66, Essen) is de winnaar van 'The Voice Senior' seizoen 2
Volledig scherm
Roland Van Beeck (66, Essen) is de winnaar van 'The Voice Senior' seizoen 2 © VTM

66-jarige Roland wint ‘The Voice Senior’: bekijk hier alle optredens van de avond

TV‘t Is gebeurd. ‘The Voice Senior 2020' kent z'n winnaar. De 66-jarige Roland uit Team André wint de wedstrijd. Bekijk hier de optredens van Roland en z'n medefinalisten. 

11 reacties

  • Dirk Collaer

    3 jaar geleden
    Prachtige liedje.Cover van Claude François met Comme d'habbitude waarmee Sinatra een wereldhit scoorde
  • Marie Rose Van der Haeghen

    3 jaar geleden
    Volgens mij is er eerder gekozen voor coach André . Didier was voor mij de beste , een echt podiumbeest en een prachtige stem . Dit wil niet zeggen dat de 3 andere slecht waren he , integendeel , chapeau voor iedereen ! 
  • Elle Devee

    3 jaar geleden
    Maar wel een dikke proficiat aan alle kandidaten. Om op hun leeftijd nog zo stemvast en toonvast te zingen is zelfs aan veel professionele zangers niet gegeven.
  • Vercruyssen Willy

    3 jaar geleden
    Was prima show maar ze zijn vandaag rond geweest voor handtekeningen te verzamelen voor de media minister om onderbreking van programma te verbieden op VTM en op 4-5-6
  • gino stockman

    3 jaar geleden
    Smaken verschillen, voor mij was Didier de winnaar! Die man hoort thuis op een podium, ik denk dat zijn vrouw voortaan zelf de was en de plas zal moeten doen, het jonge kiespubliek heeft vooral gekozen voor de coach André waar ik trouwens ook fan van ben, toch proficiat aan alle finalisten!