Remco Evenepoel
Wout Van Aert
Volledig scherm
Remco Evenepoel Wout Van Aert © Collage DM

Van Aert, Evenepoel of toch iemand anders? Wie wordt morgen uitgeroepen tot winnaar van de Kristallen Fiets?

Kristallen FietsMorgenochtend wordt de Kristallen Week bekroond met de uitreiking van de Kristallen Fiets bij de mannen. De afgelopen dagen kon u uw favoriet aanduiden in onze poll en het resultaat is overduidelijk: Wout van Aert is na zijn boerenjaar dé topfavoriet voor de Kristallen Fiets.

7 reacties

  • patrick neyt

    3 jaar geleden
    jongens toch! hier moet toch niet over gediscuteerd worden zeker!!! Wout was dit jaar absolute top, dikke proficiat voor die gast.
  • Joachim Albert

    3 jaar geleden
    @R. Poepluier (autoscript): Milaan-San Remo, Strade, 2 ritten in Tour en 2e in RvV, 2e WK weg en 2e WK tijdrit. Podiumplaatsen in andere eendagswedstrijden, rittenkoersen en veldritten. En 2e op UCI klassement van 2020. En chapeau van Remco maar meeste wielrenners waren in voorbereiding toen hij zijn wedstrijden won. Hij heeft geen rit in grote ronde gewonnen noch podium klassieker gehaald. WvA verdient dit jaar elke onderscheiding te winnen omdat hij dit jaar zeker de beste was.
  • Alain De Coene

    3 jaar geleden
    Ronny popelier , ofwel kent u niks van koers ofwel moet u wout gewoon niet , maar is op dit moment de beste renner. En idd wat remco doet is ook fantastisch en jammer van zijn ongeval . Maar remember 1 jaar terug lag wout ook in de lappenmand door zijn val in de tour.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Meneer Popelier met alle respect voor Remco en die gaat zonder pech volgend jaar misschien die prijs winnen maar wat Wout dit jaar heeft gepresteerd was wel tegen de wereld top en niet in voorbereiding  wedstrijden maar in wedstrijden die er toe doen
  • Jose Delie

    3 jaar geleden
    Ronny ,strade bianchi ,Milaan. San Remo ,rit plus groene trui in dauphine ,Belgisch kampioen tijdrit ,vijfde en zevende rit in de tour ,dat zijn er ZES !!! Plus tweede in wereldkampioenschap tijdrit en wegrit en tweede in ronde van Vlaanderen enz... als dat geen nagels met koppen zijn ,dan weet ik het ook niet meer !!!