Alfred Bourgeois.
Volledig scherm
Alfred Bourgeois.

Regering-Trump laat tweede gedetineerde in twee dagen terechtstellen

De regering van de aftredende president Donald Trump heeft voor de tweede keer in twee dagen een zwarte man die voor moord veroordeeld was laten terechtstellen. Alfred Bourgeois (56) werd gisteravond in de gevangenis van Terre Haute (Indiana) met een gifspuit gedood.

19 reacties

  • louis reinquin

    3 jaar geleden
    Uit de geschreven tekst kan ik afleiden dat het gerechtvaardigd is.
  • Marc Spandel

    3 jaar geleden
    Als een doodstraf 'verdiend' is... geen probleem! Maar als het om een onschuldige gaat die 'aangewezen' wordt, dan heb ik hiermee dikke problemen.
  • van den eeden maria

    3 jaar geleden
    Mijnheer Bervoets doen ze dat niet allemaal en overal. Schieten op één persoon is wat al te makkelijk terwijl de wereld vol loopt met leiders die met alles wegkomen. Kijk eens wat dichter bij onze eigen politiekers hoeveel schandalen hebben we daar al gehad en nog iets van gehoord? En wat besturen betreft kennen ze er hier ook wat van ze hebben het geweldig goed gedaan de laatste 35 jaar. Het licht in de tunnel is al lang geleden weer uitgegaan.
  • Dominique Vandervekens

    3 jaar geleden
    Sinds de doodstraf werd afgeschaft, loopt het helemaal mis. Criminelen, moordenaars, psycho's, terroristen, etc ... worden thans gepamperd ipv berecht. Sinds de poco-gedachten en de wokes ten tonele verschenen, is de verloedering stelselmatig gegroeid en lopen we met ons allen de afgrond in.
  • Gerda B

    3 jaar geleden
    Als het bewezen is,  geen medelijden hebben dan wie een leven wegneemt verdient ook geen daglicht te zien maar moet wel 100percent bewezen zijn.