Philippe Clement.
Volledig scherm
Philippe Clement. © Photo News

Clement hekelt kalenderwijziging: “Ik heb daar grote vragen bij”

Club BruggeUitkijken naar Antwerp - Club Brugge, dé topper dit weekend: “Leko en ik kunnen elkaar niet meer verrassen”, meent Philippe Clement in de aanloop van de kraker. Daarnaast hekelde Clement de kalenderwijzigingen.

8 reacties

  • Peeters Wendy

    3 jaar geleden
    Meneer heeft altijd veel vragen als het niet mee zit. Als je toch de grootste club bent van het land is dat toch geen probleem? Als jullie geen Europees spelen klaag je zo niet. Hou het dan simpel en probeer tussen plaats 5 en 15 uit te komen op het eind van het seizoen. Volgend jaar dan veel minder hoofdpijn van na te denken over die vele vragen.
  • frans ornelis

    3 jaar geleden
    wannneer   gaat die vent   eens  stoppen  met bleiten  denkt hij misschien   dat hier alles draait om fc brugge   en dat al hun wensen moeten ingevuld  worden en de andere maar moeten volgen
  • Luc Vdm

    3 jaar geleden
    Alle het gebleit gaat trug beginnen ieder jaar het zelfde geen Europese spelen dan stopt da gebleit
  • Mario Roman

    3 jaar geleden
    Jullie hebben misschien wel een zwaar programma, maar jullie zijn profs en er vet genoeg voor betaald. Denk maar eens aan de fabrieksarbeiders en bouwvakkers die alle dagen 8 uren zwaar werk hebben, zoals de zorgkundigen en zoveel anderen, die maar een peulenschil verdienen dan jullie en dat voor jullie hobby uit te oefenen  
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Als profvoetballer moet men deze kalender toch makkelijk aankunnen. Als het echt teveel word voor Clement, wel maak dan dat je ploeg uitgeschakeld is in de Belgische beker, en Euro league,. In de Premier League spelen ze soms om de twee dagen een wedstrijd, renners koersen vaak 3 weken enz, niemand hoort men klagen. De verdiensten die veel te hoog liggen en minder spelen, dit gaat niet samen, ja bij Clement mischien. Ach voetballen en niet janken is de boodschap.