Ruud Vormer.
Volledig scherm
Ruud Vormer. © Photo News

Corona treft Club Brugge opnieuw: Vormer, Schrijvers en Horvath testen positief

Club BruggeCovid-19 is opnieuw terug bij Club Brugge. In de aanloop naar de topper van morgen tegen Antwerp (13u30), ziet blauw-zwart zowel kapitein Ruud Vormer, Siebe Schrijvers als Ethan Horvath afhaken. Het trio heeft positief getest op corona. 

22 reacties

  • Steven Dierckx

    3 jaar geleden
    Waarom wordt de hele competitie niet stil gelegd??? Is dit spelletje, ook al is het op professioneel niveau, belangrijker dan het terugdringen van het virus??? Er wordt vergeten dat achter elke besmette profvoetballer ook familieleden zitten, die ook in de winkel en dergelijke komen. Zo krijgt COVID alle kansen om zich verder te verspreiden!
  • Michael Steyaert

    3 jaar geleden
    Ik begrijp nog steeds niet waarom de hele bevolking moet opletten en afstand bewaren als die voetballers zich niets moeten aantrekken van de regels. Zij mogen wel verschillende contacten hebben, moeten geen afstand bewaren, dragen geen mondmaskers. Zo denken de voetballers nog meer dat ze boven de wet verheven zijn. Stop met die uitzonderingen. Voetballers zijn superverspreiders en niemand doet er iets aan. Walgelijk.
  • JOHAN VANBEKBERGEN

    3 jaar geleden
    Bij het maken van een doelpunt, vliegen ze elkaar om de nek. Zweet is dat niet hetzelfde als uitgeademde lucht?. Zij besmetten gewoon elkaar en op hun beurt, hun familie en zoals het reeds meerdere malen hieronder werd geschreven, besmet men de gehele straat. De uitleg: Maar ze spelen buiten. Juist, maar waarom moet ik buiten een mondmasker dragen. 
  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    Welk zinnige uitleg kan hier nog over gegeven worden.  Die voetballers besmetten op hun beurt hun gezinsleden.  En dan te weten dat zo'n gezinslid ook nog eens spoedarts is.  Je zal in Gent maar je pink verstuikt hebben en door mevr. Vormer behandeld worden.  Voor je het beseft is een ganse straat besmet door zo'n potstamper.
  • nick verheyen

    3 jaar geleden
    Amai blijkbaar zijn er hier velen die dus geloven dat als die gasten stoppen met voetballen( hun job) het virus wonderwel verdwijnt??, maar je haar laten knippen is toch o zo ontzettend belangrijk voor velen