HLN LIVE
Volledig scherm
© HLN LIVE

LIVE. Gezondheidsinstantie VS ook akkoord met coronavaccin Pfizer - Sluiting winkels ook in Nederland op tafel

Het gemiddelde aantal dagelijkse coronabesmettingen blijft boven de 2.000 liggen en stijgt nu ook licht tegenover een week geleden, zo blijkt vanmorgen uit de cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. In alle vijf de Vlaamse provincies gaat het aantal bevestigde besmettingen omhoog. Ook in Duitsland en Nederland stijgen de cijfers, en volgt overleg over strengere maatregelen. Volg alle nieuws over Covid-19 in dit liveblog.

24 reacties

  • Marc Decoutere

    3 jaar geleden
    Onze kapper was destijds blij dat ze dicht mocht. 4000Euro kreeg ze plus een dagvergoeding.Ze wou dat het zo bleef.Nu plots vindt ze dat er zich onrecht wordt aangedaan.Geld krijgen om niks te doen kan wel. Misschien nu even gaan mee werken in rusthuizen en betaald worden lijkt mij een betere oplossing dan te blijven klagen.Ik was ook in EW en ben als vrijwilliger gaan werken in ziekenhuis om mij in te zetten. Kreeg daar een minimale vergoeding voor+mijn geld van EW heb ik niet geklaagd.
  • guy stroobant

    3 jaar geleden
    ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen hun voeten vegen aan deze poppenkast , die enkel diend om geld in het laatje te krijgen
  • Karin Verhelst

    3 jaar geleden
    Organisator, 750€, belachelijk, zoals in Mallorca direct boete vab 200000€ Dit zijn terroristen
  • laura van den broek

    3 jaar geleden
    De cijfers in België liggen rond de 2100. In Nederland ongeveer 9900. Duitsland en Nederland gunnen hun bewoners tenminste nog iets van Kerstmis. In gezinsverband met kinderen en kleinkinderen. Geen broers, zussen, neven en nichten. Zou hier ook mogelijk moeten zijn. Een beetje menselijkheid van beide heren van de regering zou een mooie kerst geste zijn.
  • Paul Roymans

    3 jaar geleden
    Een ploeg van 11 miljoen mensen is om te lachen en te wenen. Bij slechts een 60% van de mensen komt de boodschap via radio en tv binnen. Communicatie is ondermaats en onze overheid beseft dat totaal niet.