Het incident vond plaats in het gebouw naast het wassalon.
Volledig scherm
Het incident vond plaats in het gebouw naast het wassalon. © Marc De Roeck

Vrouw (63) gewelddadig om het leven gebracht in Antwerps appartement

AntwerpenDe politie werd zaterdagavond opgeroepen voor een incident in een appartement in de Memlingstraat in Antwerpen. Op de eerste verdieping trof de politie de 63-jarige Halina M. aan. Voor haar kwam alle hulp te laat. Vermoedelijk werd ze met een mes om het leven gebracht.

7 reacties

  • Rose Moelans

    3 jaar geleden
    Veel sterkte aan familie en vrienden zijn geen woorden voor, dat is mijn reactie, hopelijk pakken ze dader snel en deze keer een goede straf kan niet land genoeg zijn
  • Valerie Werbrouck

    3 jaar geleden
    Jode, wat heeft bdw daar nu mee te maken? Moesten de burgemeesters moorden kunnen voorkomen dan zou de wereld er nogal anders uitzien
  • Bruno Vermeire

    3 jaar geleden
    Waar is de tijd van de straathoek werkers ? Afgeschaft door Bart De Wever. Ze waren niet DE oplossing maar men kwam meer te weten dan nu. Misschien onder druk van de Onverdraagzame Partij die teert op stemmen.
  • Syl Hassler

    3 jaar geleden
    Kritiek geven is oh zo gemakkelijk. Een pluim geven des te moeilijk. Mijnheer De Wever of een ander zou het echt niet beter doen. Voetjes op de grond.
  • José Gonzales

    3 jaar geleden
    Inderdaad het is niet meer veilig in Antwerpen! En Bart de Wever kan het niet een stad keiden. Hij heeft het nooit gekund. Een stad lijden dat wel.