Conner Rousseau in VTM NIEUWS
Volledig scherm
Conner Rousseau in VTM NIEUWS © VTM

Rousseau: “Grote meerderheid staat wel nog achter het beleid en de maatregelen”

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau is ervan overtuigd dat de grote meerderheid van de Belgen nog wel degelijk het nut inziet van de coronamaatregelen. Tegen de minderheid die de regels blijft negeren en bijvoorbeeld lockdownfeestjes organiseert, moet de politie hard ingrijpen. Dat zei hij vanmiddag bij VTM Nieuws.

44 reacties

  • Eddy Willems

    3 jaar geleden
    Als hij de moraalridder wil uithangen moet hij het volledig doen en allen die de regels overtreden met naam noemen, zoals zij die het voorbeeld zouden moeten geven (Coens, De Crem) en zou hij werk moeten maken van het straffen van zij die door schuldig verzuim (De Block) verantwoordelijk zijn voor talloze besmettingen. Daarna kan er opnieuw gesproken worden over de gewone burger. Maar hiervoor is hij nog niet lang genoeg uit de pampers vrees ik.
  • Hassan Oussehmine

    3 jaar geleden
    Die jonge gast gaat het eens uitleggen. SP is al lang afgedreven naar een geldpartij zie maar de geldverbranding van VDB. Dat alle maatregelen ongrondwettelijk zijn deert hen niet. Hun haar ligt ook altijd goed dus dat zegt veel over hij zich houd aan de regels. Bah degoutant ventje. Ben een echte Socialist en hij echt niet. Weer een kindje van een politieker.
  • Freddy Madou

    3 jaar geleden
    Onwaarschijnlijk dat een nepregering mensen regels oplegt terwijl ze zelf de regels niet volgen hé Mateke, Frankrijk vergeten zeker wij kiezers nog niet uitslag 2024 of hopelijk veel vroeger pantoffelheld.
  • Werner Peeters

    3 jaar geleden
    Grote meerderheid houd zich niet aan de regels. De meeste mensen overtreden minstens 1 regel waardoor de cijfers niet zullen zakken. Ook zou er meer focus moeten gelegd worden op de mensen (1% van de bevolking) die bescherming nodig heeft. De rest van de bevolking ga niet veel hinder hebben van dit virus.
  • marleen boone

    3 jaar geleden
    dat mannetje word nogal eens opgehemeld in de media zeg ik moet er in ieder geval niet van hebben is te veel een bla bla bla verkoper en wat heeft hij al waargemaakt ????? en hoe zit dat men ons pensioen ???