Rostislav Solod is met zijn 19 jaar niet alleen het jongste gemeenteraadslid van Kramatorsk, maar blijkt tevens cryptomiljonair.
Volledig scherm
Rostislav Solod is met zijn 19 jaar niet alleen het jongste gemeenteraadslid van Kramatorsk, maar blijkt tevens cryptomiljonair. © Shutterstock/Facebook

19-jarige politicus blijkt voor 22 miljoen euro cryptomunten te bezitten

Een 19-jarige politicus uit Oekraïne blijkt voor meer dan 22 miljoen euro aan cryptomunten te bezitten. Dat is uitgekomen tijdens een anti-corruptieprocedure. Daarbij moest Rostislav Solod (19), zoon van twee nationale parlementsleden, zijn onroerend goed aangeven, omdat hij ging zetelen in de gemeenteraad van de stad Kramatorsk.

5 reacties

  • Vera Franck

    3 jaar geleden
    Goed zo toch , hij heeft alles aangegeven , dat vroeg men toch . Goede investering gemaakt zeg ik
  • mike dierickx

    3 jaar geleden
    Hij heeft het netjes aangegeven. Niets aan de hand dus , gewoon een jonge gast die een risicovolle investering heeft gedaan die goed uitgedraaid is 
  • Martin Maebe

    3 jaar geleden
    Vaak en terecht verwijst men naar Rusland als een corrupt land, maar Ruslandvijand Oekraïne hoeft daar echt niet voor onder te doen. Ze zijn allemaal opgegroeid in hetzelfde bedje of met dezelfde papfles.
  • guy vermeulen

    3 jaar geleden
    Ik wens hem er veel geluk mee .
  • robert henneman

    3 jaar geleden
    ja, en hoeveel van dat geld is ontvreemd europees geld? weten ze in eurooa wel wat een gemiddeld loon is in oekraine? voor 60000 dollar moeten ze ginder een gans leven werken en dan zeker niks uitgeven. zou europa niet wat meer onderzoek morten doen waar ONS geld verdwijnt??