BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Leko windt er geen doekjes om: “We gaven het Club cadeau. ‘t Had ook 0-4 of 0-5 kunnen zijn”

Jupiler Pro LeagueIvan Leko zag Antwerp vanmiddag kansloos onderuit gaan tegen zijn ex-ploeg Club Brugge. “Jammer, maar ‘t is onze eigen fout dat het nooit een wedstrijd is geweest. Met de kwaliteiten die zij hebben, de extra rust die ze kregen... Wij gaven het hen cadeau. ‘t Is een oververdiende zege”, klonk het eerlijk.

3 reacties

  • Roland Borny

    3 jaar geleden
    Bij Antwerp schuiven ze de zwarte piet door naar de scheidsrechter en de ( volgens hen onterechte) rode kaart....maar HAROUN mocht ook rood gekregen heben voor zijn vuile  fout ( staat opzettelijk op de benen van de speler van Club)
  • Danny Callaert

    3 jaar geleden
    Elke match spijtig genoeg min of meer dezelfde commentaar: defensie is een lek en de beste spits van belgie krijgt geen enkele goede bal. Dit is niet de schuld van de spelers maar van de speelwijze van leko: hij verkiest aantrekkelijk voetbal boven efficientie en weigert zich aan te passen. 5 nederlagen op 16 speeldagen: van de top 8 doet alleen beerschot slechter, 25 goals tegen, van de top 8 weeral alleen beerschot slechter. Met die trainer kan je niet langer dromen van top 4.
  • dirk verhelst

    3 jaar geleden
    RAFC heeft centraal verdedigend te weinig kwaliteit  voor top 4 , hadden nooit hoedt en arslanagic mogen wegdoen als je ambitie hebt voor play offs  , ook mbokani haalt niet het niveau van vorig seizoen !!