Photo News
Volledig scherm
© Photo News

GROTE PEILING: 75% wil zich laten vaccineren tegen coronavirus

Op 5 januari worden de eerste Belgen gevaccineerd. 40% van de Belgen zal de spuitjes tegen het coronavirus zonder twijfel laten plaatsen. 35% wil zich laten vaccineren, maar kijkt liever nog een paar maanden de kat uit de boom. De overheid mikt op een vaccinatiegraad van 70% en dat aantal haalt ze volgens de Grote Peiling van onder meer Het Laatste Nieuws dus vlot. 

34 reacties

  • Anatole De Cock

    3 jaar geleden
    Heb 40 jaar geen enkel medicatie genomen, noch doktersbezoek; Genees mezelf telkens, indien nodig, via kennis van een bepaalde alternatieve geneeskunde. M'n voeding is ook anders... Kans zou echt groot zijn om gevaarlijk ziek te worden bij vaccinatie en zeer moeilijk  om tot eventueel herstel te komen .Zuig dit niet zomaar uit m'n duim. Mijn reden tot weigering is tamelijk uitzonderlijk van aard.
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Niemand gelooft jullie peilingen. Pfizer is niet te vertrouwen. Mensen met een allergie mogen het niet nemen en meer dan de helft van de bevolking heeft een allergie. Waar jullie je cijfers op baseren, niemand weet het maar het is pure fantasie. Wie verklaart dat mensen geen verzorging krijgen indien gaan vaccinatie, ook geen verzorging bij diabetes, hartfalen, a.i.d.s. of alle soorten kankers. 
  • Geert Vaelen

    3 jaar geleden
    Ik zou wel willen maar wil eerst afwachten tot er een overzicht is van bijwerkingen waar ze tot nu toe nog geen flauw benul van hebben. Ik zit momenteel met enkele medische klachten en wil daar niet nog wat bovenop doen.
  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    stop met die peilingen. Laat  mensen rustig en zonder beïnvloeding  zelf overwegen, nadenken en beslissen wat ze willen. Persoonlijk wil ik graag de proef op de som,  de nadelen met de voordelen kunnen afwegen en een eerlijke garantie.  Ee n koffiemachgiene met gebreken kan ik naar de winkel terug dragen maar wat met het vaccin :-)
  • Martina Bohr

    3 jaar geleden
    Niemand die ik ken wil zich laten vaccineren,niemand wil namelijk proefkonijn zijn wat zeer logisch is en slim, misschien moeten mensen eerst eens een beetje echt onderzoek doen naar dit vaccin dan zouden degene die nu niet kunnen wachten wel anders spreken, ik zal me nooit met iets inlaten spuiten wat een Latrogene reactie geeft en wat MRC-5 bevat .