Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze F1-watcher na laatste race van seizoen: “Het prestatieverschil tussen de auto’s is te groot geworden”

Formule 1Met een race die niets om het lijf had viel in Abu Dhabi het doek over een wel zeer merkwaardig seizoen. Eentje met te veel races, te weinig publiek en vooral te weinig spankracht. En of iedereen tevreden was dat het gedaan is. En toch valt heel wat te leren uit dit morose seizoen. Lees en verneem.

9 reacties

  • Marc Van Buynder

    3 jaar geleden
    Als Ferrari de beste auto had gehad en één van hun rijders kampioen was geworden dan was er hier niet zo veel gezeverd.
  • eddy Vanhentenrijk

    3 jaar geleden
    Inderdaad Raf Peeters, het is een saaie bedoening geworden, hoeveel jaren gaan we Mercedes nog rondjes zien draaien zonder tegenstand, gelukkig heeft Verstappen een winnaars-karakter !
  • Philippe Deckers

    3 jaar geleden
    Zet Russel in de auto van Hamilton en hij wordt ook wereldkampioen. De zeven wereldtitels van Hamilton stellen dus weinig voor . Bovendien moet hij stoppen met zijn politieke statements dien niets te maken hebben met sport of Formule 1. Bernie Ecclestone heeft volkomen gelijk.
  • Ben Martens

    3 jaar geleden
    Of nog simpeler, zoals in Nascar : allemaal gelijkwaardige motoren en carrosserie. Voor iedereen gelijk, dan zie je pas wie de beste piloot is. Nu is het zoals in voetbal. De rijkste clubs winnen bijna altijd alles, omdat ze de beste spelers kunnen betalen. Spannend !
  • Jan Jansens

    3 jaar geleden
    Is al jaren zo Mercedes-Benz heeft een snellere auto als de concurrentie. Zet Hamilton in een Ferrari en hij wint geen wedstrijd meer.