Club Brugge kwam Dinamo Kiev vorig jaar al eens tegen in de voorrondes van de Champions League.
Volledig scherm
Club Brugge kwam Dinamo Kiev vorig jaar al eens tegen in de voorrondes van de Champions League. © BELGA

Club Brugge treft Dinamo Kiev in 1/16de finales Europa League, Antwerp kijkt Rangers in de ogen

Europa LeagueClub Brugge en Antwerp kennen hun tegenstanders in de zestiende finales van de Europa League. Blauw-zwart neemt het op tegen het Oekraïense Dinamo Kiev, Antwerp treft het Schotse Rangers. Dat werd vanmiddag bepaald tijdens de loting in het Zwitserse Nyon. De heenwedstrijden staan op 18 februari op de planning, de returns volgen een week nadien (25 februari). Club speelt als reekshoofd eerst op verplaatsing, Antwerp als niet-reekshoofd begint met een thuismatch.

7 reacties

  • Pascal De Coster

    3 jaar geleden
    Op verplaatsing spelen in Rusland is altijd oppassen voor het extra-sportieve: die mannen draaien hun hand er niet voor om om de ganse nacht lawaai te maken voor het hotel of om de busrit van het hotel naar het stadion 3 uur ipv 3 kwartier te laten duren. Het doel heiligt de middelen ginder. En nee, ik ben niet paranoïde. 
  • Kristof Van ossel

    3 jaar geleden
    Haalbaar denk ik voor beiden,veel succes een RSCA fan!
  • Steven Moreels

    3 jaar geleden
    geen opbeurende affiche, ook geen "makkie", het taaie Kiev... kan een kostelijk plaatje worden alles op de competitie dan maar voor de 17 miljoen startgeld CL?
  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Geen mooi affiche helaas voor club en ver van een makkie Maar haalbaar indien club top is !Succes verder voor onze beide Belgische ploegen
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Geen makkelijke maar zeker ook geen onmogelijke opdrachten en bovendien erg aantrekkelijke affiches wat mij betreft. Beiden zijn rijke traditie clubs met een groot verleden. Wat kan je als Belg meer verlangen dan zulke mooie loting