Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Kristof Pieters

Brandweer moet vluchtende feestvierders van dak helpen

DeurneDe politie heeft zondagavond een lockdownfeestje stilgelegd in de Ter Heydelaan in het Antwerpse district Deurne. Zes personen probeerden - zonder succes - naar het dak te vluchten om aan controle te ontkomen. Alle aanwezigen kregen een pv opgesteld en moeten betalen voor de tussenkomst van de brandweer om hen van het dak te halen.

23 reacties

  • roger gilis

    3 jaar geleden
    Effectief 3 maanden gaan laten zitten en ook 2500€ per direct op tafel leggen. Niet betalen, de 3 maanden verlengen naar 6 maanden gevangenis.
  • christiaan boone

    3 jaar geleden
    ik stel voor dat huizen, appartementen, etablissementen waar lockdown-feestjes doorgaan, verbeurd worden verklaard, zelfs indien de overtreders/organisators niet de eigenaars zouden zijn van de panden, de eigenaar kan - desgevallend - indien hij niet de organisator is van het feestje, of niet heeft deelgenomen, een regresrecht uitoefenen en dit op alle deelnemers afzonderlijk voor het volledige bedrag.. komaan Quikie, een kleine wetswijziging is gauw gemaakt...
  • Monique Verschueren

    3 jaar geleden
    Het kan geen geld genoeg kosten en ja had ze daar nog maar eerst een paar uur laten afkoelen.
  • sonja kokkelenberg

    3 jaar geleden
    Gewoon geen bijdrage meer geven paar maanden,ze betalen de boete toch van het is geld dat ze krijgen,dus maar wij betalen hun boete
  • Bruno Vermeire

    3 jaar geleden
    Verplichte tewerkstelling in een ziekenhuis (poepenwassen) onder toezicht, en een straffe boete en een vermelding op je paspoort. Het zal dan wel beteren.