Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Antwerp-kapitein Haroun krijgt af te rekenen met racisme: “Trieste wereld”

Belgisch voetbalFaris Haroun (35) is gisteren racistisch bejegend op sociale media. De aanvoerder van Antwerp liet een vijandige tweet niet zomaar passeren. “We leven in een trieste wereld”, reageerde hij.

5 reacties

  • Eddy Van De Velde

    3 jaar geleden
    Voetbal is geen eerlijke sport meer. Als mijn minder is dan de tegenstander, schopt men hem in de grond. Dat is een gewoonte geworden waar niemand nog van opkijkt, en waar ook niet genoeg tegen opgetreden wordt. Het is inderdaad triestig mijnheer Haroun.
  • Erik De jongh

    3 jaar geleden
    Sterkte Harold wij staan achter je
  • johan van Oevelen

    3 jaar geleden
    voetbal bestaat ni meer. tenzij in 4e provenciaal ofzo. in 2e 1e klasse is het theater sensatie show geworden. theatraal vallen, kleren van 't lijf trekken, gemene tackles etc. vroeger was het een competitiesport. nu is't wue heeft de chiqueste truitjes en stadion. spijtig
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Natuurlijk keur ik het racisme niet goed maar dat Haroun zich eens gedraagt op een voetbalveld ipv iedere week het plein op te stappen om iemand vrijwillig en opzettelijk van het veld te schoppen zoals gisteren ook weer met Diatta. Iedere week gebeurt dit met deze beenhouwer en dit wordt telkens maar getolereerd door de scheidsrechters en de VAR.....zoals ook op KVO.
  • Frank Billiauw

    3 jaar geleden
    Ok Haroun, ongelooflijk voetballer en persoon.