Wat de vader ook probeerde, Edeline wilde absoluut geen mondmasker dragen.
Volledig scherm
Wat de vader ook probeerde, Edeline wilde absoluut geen mondmasker dragen. © Twitter

Gezin uit vliegtuig gezet omdat tweejarige dochter weigert mondmasker te dragen: “Een vernederende ervaring”

Grote verontwaardiging bij een gezin uit Colorado: Eliz Orban werd samen met haar echtgenoot en tweejarige dochter uit het vliegtuig gezet omdat het jonge meisje halsstarrig weigerde een mondmasker te dragen. “Wat we meemaakten, was bijzonder traumatiserend én vernederend”, verklaart de moeder bij Fox News.

5 reacties

  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Als de ouders iets van nuchter verstand hadden gehad waren ze thuis gebleven met hun traditie's ,zo simpel is het.Die uitvluchten steeds om toch niet te moeten doen wat voorgeschreven wordt is beetje een pest en het kind is niet probleem ,maar de ouders.
  • eric loyens

    3 jaar geleden
    Als de regels op voorhand melden mondmasker op dan is het mondmasker op een kind van 2 waar je een week opvoorhand begint dit te leren dragen dan is dit kind het gewoon wanner je op het vliegtuig stapt
  • San Pauwels

    3 jaar geleden
    Kon het kindje (kleine beloning) niet gemotiveerd worden om een mondmasker te dragen? De reactie van de luchtvaartmaatschappij is ergens te begrijpen. In de Verenigde Staten zijn er al meer 300000 doden gevallen en dan is het de logica zelve dat men een mondmasker opzet. De spoed ligt vol met Covidpatiënten. Een ander nadeel is dat de ziekenhuizenkosten hoog kunnen oplopen waardoor patiënten in de schulden raken. Een reden te meer om niet met vakantie te trekken: beter voorkomen dan genezen.
  • George Verbeek

    3 jaar geleden
    Absoluut geen medelijden. Wie gaat er nu voor de lol wat reizen met het hele gezin in volle covid crisis? Die vent heeft ook geen masker, slechts een sjaaltje, dat zegt ook genoeg. En kinderen besmetten anderen evengoed, dus waarom zouden ze geen masker moeten opzetten? Als ze niet willen moeten ze thuisblijven. Eigenlijk moet iedereen gewoon thuisblijven, we zitten in deze erge crisis precies omdat mensen zoals deze doen alsof er niks aan de hand is en nog wat gaan reizen ook.
  • Ilse Verlinden

    3 jaar geleden
    Echt veel moeite om het op te zetten doen ze niet hé. Het heet niet voor niets Terrible two. Ipv van een telefoon had de mama beter de handjes van het kind. even vastgehouden, dan kon papa het masker opzetten. Je kan een kind ook op zoiets voorbereiden en zelf een heel mooi maskertje latern kiezen dat het graag wil opzetten.