De bal komt hiermee opnieuw in het kamp van de regering te liggen.
Volledig scherm
De bal komt hiermee opnieuw in het kamp van de regering te liggen. © EPA

Vakbonden en werkgevers bereiken geen akkoord over hogere uitkeringen

Vakbonden en werkgevers hebben opnieuw geen akkoord gevonden over hogere uitkeringen. Dat zeggen de sociale partners. De bal ligt daarmee nog maar eens in het kamp van de regering.

6 reacties

  • Nils De Vriendt

    3 jaar geleden
    De vakbond, de organisatie voor werknemers om haar belangen te verdedigen.Elke keer ze in het nieuws komen is het om uitkeringen, pensioenen, werkloosheidsuitkeringen, leerkrachten, zorgverleners, ambtenaren (= allemaal staatspersoneel) hun belangen te verdedigen.Geef eens dringend wat minder, ik ga alle dagen werken (ja ook tijdens corona). Mijn buren hun huis is volledig opgekuist, in de zomer gezellig buiten op terras, kastanjebruin, 70% EW, 20% bijleg werkgever en nu staatssteun €10/d. Why?
  • Patrick Peeters

    3 jaar geleden
    Pensioenen verhogen voor mensen die een ganse loopbaan gewerkt hebben is wenselijk maar de werkloosheidsuitkeringen? Dat gaat mijn petje te boven, die uitkeringen zouden eerder ingeperkt moeten worden om de mensen te motiveren weer aan het werk te gaan. Worden ze hier nu nooit slimmer?
  • Viviane Vogels

    3 jaar geleden
    Een premie voor de moedige essentiele werkers, arbeiders, bouwvakkers, verzorgers, winkelbedienden in essentiele winkels die heel de coronatijden hebben mieten doorwerken en enkel hun officiele vakantiedagen hebben verliezen de moed zonder schouderklopje en respect! De essentiële arbeiders verdienen een pluim omdat ze heel het jaar doorwerkten!! Maar daar wordt nooit in de media zelfs over bericht! Een risico premie ? Wegens doorzettingsvermogen!? De essentiele arbeiders die doordeden!
  • Paul van de velde

    3 jaar geleden
    Vakbonden en politieke partijen hun boekhouding openbaar maken. Zal rap gedaan zijn met kibbelen.
  • JOHAN WINKELS

    3 jaar geleden
    Opslag voor kader leden dat is geen probleem maar voor de gewone werknemer dat lukt niet . Vroeger was het zo nu is dat nog zo.