De politie zette bij de achtervolging een politiehelikopter in
Volledig scherm
PREMIUM
De politie zette bij de achtervolging een politiehelikopter in © Tim Van der Zeypen

Man (28) klopt agent in het ziekenhuis tijdens controle: “Aangehouden en opgesloten in gevangenis”

LierEen 28-jarige man heeft bij een controle van de politie Lier twee agenten aangevallen. Eén agent raakte daarbij arbeidsongeschikt. Na de agressie sloeg de twintiger op de vlucht, zijn auto liet hij achter. Vandaag verscheen de twintiger voor de onderzoeksrechter. Hij werd aangehouden.

  1. Nu banken Van Hool niet willen redden. Is faillissement maandag een feit? En wat met de 2500 werknemers?
    PREMIUM
    45

    Nu banken Van Hool niet willen redden. Is faillisse­ment maandag een feit? En wat met de 2500 werknemers?

    Het faillissement lijkt een zekerheid. Maandag is er bij Van Hool een bijzondere ondernemingsraad en de uitkomst daarvan is bijna zeker nu de banken niet bereid zijn de zwalpende busbouwer opnieuw op weg te helpen. Maar is dat het slechts denkbare scenario, een faillissement? Of net niet? Wat betekent dit voor het bedrijf én de 2.500 werknemers? “Voor wie zijn werk verliest bij een faillissemtent maakt dat financieel een serieus verschil.” Vooruitblik op D-Day.
    Lier
  2. Na plotse dood van Vicky (41) wil dochter Keysha (16) hun droom verderzetten: “Maar de belastingen op de erfenis zijn torenhoog”
    PREMIUM

    Na plotse dood van Vicky (41) wil dochter Keysha (16) hun droom verderzet­ten: “Maar de belastin­gen op de erfenis zijn torenhoog”

    “Wanneer er meer duidelijkheid is over Vicky’s overlijden én over de toekomst van Keysha en de zaak: dán is er ruimte om te rouwen.” Na de dood van Vicky Hermans (41) uit Nijlen, in november, wil dochter Keysha (16) haar schoonheidssalon overnemen. Dat blijkt niet evident: de successierechten van de erfenis zijn enorm. Maar daar laat Vicky’s zus Kim (39), de meter van Keysha, het niet bij. We praten met Kim en Vicky’s mama Nikky. “Mocht ze ziek geweest zijn, dan kon je je voorbereiden. Maar zo plots...” Want over de dood van Vicky hangt nog steeds een waas van mysterie.
    Nijlen