De vrouw wilde een foto nemen bij dit uitzichtpunt in het Grampians National Park
Volledig scherm
De vrouw wilde een foto nemen bij dit uitzichtpunt in het Grampians National Park © Getty Images/iStockphoto

Vrouw (38) stort voor ogen van gezin van klif bij het nemen van selfie en sterft

Getuigen hoorden de 38-jarige Rosy Loomba nog schreeuwen, maar konden niets meer voor haar doen. De vrouw stortte voor de ogen van haar gezin de diepte in toen ze een selfie probeerde te maken op een uitstekende rots in het Grampians nationaal park in de Australische staat Victoria. 

6 reacties

  • paola nerozzi

    3 jaar geleden
     Er moesten gewoon weer telefoons komen gelijk eerst een Nokia gewoon voor te bellen inplaats al die foto's en selfie´s wat is belangrijk hoe je er opstaat of je leven wat wil ik toch terug naar de tijd van vroeger ik hou mijn hart vast voor mijn kleinkinderen voor de jaren wat gaan komen de technische snufjes zijn fijn maar wat heb ge eraan iedereen zet altijd hun privacy ze zetten toch al hun leven op Facebook en al wat er nog bestaat maar goed dat ik geen Facebook hebt 
  • Danny Clabots

    3 jaar geleden
    Altijd hetzelfde. Ook in de grand canyon of Yellowstone . Waarschuwingsbordjes alom. Je moet al stekeblind zijn om ze niet te zien, en toch steeds opnieuw onnozelaars die alle waarschuwingen negeren voor een selfie
  • Jean-Pierre Vercruysse

    3 jaar geleden
    Heb destijds ook op zulk soort plaatsen gestaan, maar voor elke stap keek ik of het veilig was en of dat de grond of stenen niet bewogen.
  • Natalie Sacré

    3 jaar geleden
    Vreemd als je weet dat het prachtige uitkijkpunt daar volledig veilig omheind is. Natuurlijk minder mooi op de foto, maar veiligheid is belangrijker. 
  • Stan Boudewijns

    3 jaar geleden
    Zo zie je maar...die borden staan er niet voor niks.