Business as usual in Sydney
Volledig scherm
Business as usual in Sydney © rv

Zo verrassend normaal is het leven in Sydney nu corona er lijkt verdwenen

Terwijl bij ons het coronavirus nog voortdurend deel uitmaakt van onze dagdagelijkse realiteit, is in Australië de pandemie onder controle. En dat betekent dat het leven er zijn gewone gang kan gaan. In de winkelstraten van Sydney is het weer business as usual, bussen en treinen zitten vol, en op de terrasjes heerst een gezellige drukte. Welkom in het leven ná corona.

11 reacties

  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Welkom in het leven na Corona? Hoe dan? Waar elke maatregel polariserend werkt omdat het nieuwe norm(aal) is geen vragen stellen en zomaar accepteren zonder verdere vragen. Bovendien is het coronatijd (1van3 weerkerend per halfjaar) en dat zal weg zijn in april tot augustus. Ja ook met de o zo goed werkende vaccins die alweer nog polariserende zullen werken want ze werken maar pas als iedereen het doet ... Tsja, dat werkt dus niet. We begrijpen sinds begin al wat beter waar het echt om draait. 
  • Hans Mannaerts

    3 jaar geleden
    Gilles Standaert, neem het aan van iemand die dit jaar vooral in het Midden Oosten heeft gezeten, de zon heeft geen effet op dit beestje. Menselijke interactie is de basis.
  • Antoine Marinus

    3 jaar geleden
    @Steven, ik woon in Adelaide en we zijn wel degelijk bijna op normaal pre covid sinds een paar maanden met uitzondering van een 3daagse lockdown een maand geleden door een vals alarm. @Gilles, zomer maakt geen verschil, het is al maanden zo hier, we hebben het onder controle gekregen in de wintermaanden. Allemaal te danken aan streng en snel optreden van overheid en mensen die regels respecteren. Sterkte daar in België!!
  • Erika De Neef

    3 jaar geleden
    Zij willen ook geen vaccins !Bewijs is duidelijk beter de korte pijn en de grenzen toe en dan er na gewoon het leven opnemen.Alleen dit zou Europa moeten geregeld hebben maar die zijn bezig met Polen en Hongarije tevreden te stellen.@verhofstad ... Europa is dood !
  • Bart Maris

    3 jaar geleden
    Dit is vergelijkbaar met de situatie hier afgelopen juli/augustus. Weet nog dat de burgemeester van De Haan in augustus de opmerking maakte dat er meer volk was dan tijdens de recordzomer van 2019. Niks nieuws onder de zon :)