Isha
Volledig scherm
PREMIUM
Isha © Kristof Ghyselinck

Ex-miss Isha (23) over haar drank- en drugsverslaving: “Ik begon met speed, nadien xtc en tegen mijn 15e was ik verslaafd aan cocaïne”

ShowbizzJong, knap en getalenteerd. Isha (23) had als tiener álles om het te maken. Tot foute vrienden, drugs en drank haar op het eerste gezicht perfecte miss-leventje in een puinhoop herschiepen. Net op tijd opgenomen in een afkickkliniek, met dank aan haar mama, gaat ze clean de feestdagen tegemoet. “Toen ze me na drie dagen terugvonden, heeft ze me naar de afkickkliniek gebracht.”

5 reacties

  • Karel De Martelaere

    3 jaar geleden
    Beste Ronny, ik paf al 25 jaar af en toe een joint, en ik gebruik ook niks anders. Als leerkracht mag dit niet geweten zijn. Dat mijn collega's op schoolreizen zich iedere avond ladderzat drinken, dat kan geen kwaad, maar moest er iemand weten dat ik eens een joint rook in het weekend, dan zou ik zwaar in de problemen kunnen komen.
  • ronny cuypers

    3 jaar geleden
    Beste Bart, hoe kom je er bij dat genieten van een biertje de eerste stap is naar andere roesmiddelen? Ik geniet al zo'n 45 jaar van biertjes, maar heb nooit de behoefte gevoeld om iets anders te testen, behalve eens een keertje een ander biertje.
  • Kate Van den bos

    3 jaar geleden
    Alcohol is een duiveltje. Overal kun je het krijgen en iedereen vind het normaal. Ik ben ook gestopt nu bijna 2 jaar. Voor mij is het nooit meer. 1 is geen beter niks meer drinken Ischa! Ik heb dagtherapie gevolgd de beste beslissing ooit! Dat is trouwens een boek van Michael Niclaus moet je maar eens lezen. Wens je nog veel sterkte want dat duiveltje ligt altijd op de loer.
  • Bart Diricx

    3 jaar geleden
    En Walter hebt u ooit al 1 keer een joint geprobeerd voor je vooroordelen maakt?U geniet waarschijnlijk ook wel van een lekker biertje of dergelijke dat maatschappelijk wordt aanvaard?Dit is meestal de eerste stap naar experimenteren met andere roesmiddelen.Zo onschuldig lijkt dat pintje of sigaretje toch ook niet?Maar je hebt nog altijd zelf de keus wat je doet met je lichaam!
  • Walter Van Criekinge

    3 jaar geleden
    En men blijft beweren dat softdrugs niet gevaarlijk zijn. Nou, dan hebt u hier het levend bewijs dat het helemaal niet zo onschuldig is.