Sally-Jane Van Horenbeeck.
Volledig scherm
Sally-Jane Van Horenbeeck. © Kristof Ghyselinck

Voormalige ‘Thuis’-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck aangevallen op straat: “Ze hebben me van m’n fiets gesleurd”

ShowbizzEx-’Thuis’-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck (49) heeft klappen gekregen van enkele mannen op straat. Dat vertelt ze aan onze redactie. Op Facebook deelde ze ook een foto van haar gehavend gezicht. “Ik heb een gebroken neus en enkele gekneusde ribben”, klinkt het emotioneel. 

27 reacties

  • Bart Rotty

    3 jaar geleden
    Vlaams Belang is en blijft de enige partij die hier een einde aan wil stellen. Of ten minste proberen !
  • Bert Verbist

    3 jaar geleden
    Waarom zulke toestanden al jaren gangbaar zijn in Belgenland en er weinig tot niets tegen gedaan is tot op de dag van vandaag, simpel, dat brengt niets op. Men is hier enkel bezig met de kas te spijzen op allerhande manieren, en wantoestanden zoals dit wordt bijna oogluikend toegelaten. En als er al eens eentje word opgepakt, de opgelegde "straf" is echt om mee te lachen, tenminste voor die gasten toch, voor het slachtoffer is het nog een opdoffer bovenop.
  • Peter Vercauteren

    3 jaar geleden
    Beste Sally-Jean ik wens je veel sterkte en veel beterschap toe.
  • Marleen De Laender

    3 jaar geleden
    Voorvallen als deze zijn bijna dagelijkse kost. En het zal nog veel erger worden. Zolang de straffen hier niet zwaarder worden, voelen deze laffe mannetjes zich ongenaakbaar. Sterkte Sally.
  • Sam Bedfort

    3 jaar geleden
    Welke Lockdown in Antwerpen? Daders weer vrijuit. Dat mevrouw Van Horenbeeck maar oplet, of ze heeft een proces wegens racisme aan haar broek. In Leuven is dit tegenwoordig ook schering en insla, maar dat komt niet in het nieuws.