Volledig scherm
PREMIUM

Zette kapster verdwijning in scène? Vermiste Genkse (27) na drie dagen levend teruggevonden

Genk/HasseltDe vermiste Rabia H. uit Genk is vanavond levend teruggevonden. Dat wordt bevestigd aan de redactie door de familie. De vrouw verdween zaterdagnamiddag, en zondag werd zelfs haar auto in het kanaal van Hasselt gedumpt. Waar ze al die tijd verbleef, is niet duidelijk.

  1. Formule 1, miljoenenfraude en eigen reclamebureau: deze man (81) werd met monsterboete van 6,2 miljoen euro uit verkeer gehaald
    PREMIUM

    Formule 1, miljoenen­frau­de en eigen reclamebu­reau: deze man (81) werd met monsterboe­te van 6,2 miljoen euro uit verkeer gehaald

    De bestuurder die woensdag op de N80 uit het verkeer werd gehaald en nog een boete bleek te hebben openstaan van maar liefst 6,2 miljoen euro, is Limburger J.N. (81). De tachtiger is de oprichter van een Hasselts reclamebedrijf. In eerste instantie leek het nog te gaan om een vergissing, maar nu blijkt dat zijn gesjoemel uit het verleden hem de das omdoet.
    Hasselt
  2. LEVENSVERHAAL. Bert ‘Bèr’ Schoofs (98) was de oudste bakker van het land: “Papa’s geschrift was onleesbaar, maar zijn taarten... wát een millimeterwerk”
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Bert ‘Bèr’ Schoofs (98) was de oudste bakker van het land: “Papa’s geschrift was onleesbaar, maar zijn taarten... wát een millimeter­werk”

    “Toen hij 92 jaar was, vonden we het tijd voor hem om te stoppen in de bakkerij. Maar eigenlijk hadden we hem moeten laten doorgaan.” Twee weken geleden ging de oudste bakker van het land op 98-jarige leeftijd heen. Bakker Bert Schoofs uit Zonhoven – ook wel bekend als bakker Bèr – had een rijk gevuld leven dat hem van Limburg naar Brussel en terug bracht. “Éclairs en rijsttaartjes, dat vond hij te gewoontjes. Verfijnde patisserie was helemaal zijn ding”, vertelt zoon Luc Schoofs. Een portret van een vakman die een meester was in zijn stiel, maar ook enorm van het leven genoot en zelfs vorig jaar nog op de weide van Pukkelpop stond.
    Zonhoven