Mitch McConnell.
Volledig scherm
Mitch McConnell. © EPA

Trump haalt uit naar trouwe bondgenoot McConnell voor zijn gelukwensen aan Biden: “De mensen zijn woedend”

Donald Trump heeft kritiek geuit op de felicitaties die de Republikeinse leider in de Senaat stuurde naar Joe Biden. De Amerikaanse president plaatste op Twitter een bericht aan het adres van Mitch McConnell, met de boodschap dat het te vroeg is om op te geven. De Republikeinse partij moet volgens Trump eindelijk leren strijden. "De mensen zijn woedend", voegde hij er nog aan toe.

20 reacties

  • Ben Van Loon

    3 jaar geleden
    Moge Trump dit winnen!
  • Mario Cannas

    3 jaar geleden
    Karel Tichmann. Trumps volgende 4 jaren zullen vele bezoeken aan rechtbanken zijn.
  • Dirk Van Brussel

    3 jaar geleden
    We zullen zien Karel Tichmann. dat van “bewijzen en getuigen” zal niet meer pakken. De rechtszaken moesten vóór 14/12 afgerond zijn. De republikeinse rechters hebben Trump 0 voordeel gegeven. 50 rechtszaken verloren en een gewonnen! Zelf al moesten de republikeinen tegenwringen dan wordt er gestemd in het congres, senaat en Huis. N het Huis hebben de democraten meerderheid en steun krijgen ze van verschillende republikeinse senatoren. Conclusie : Biden wordt president en niet Trump.
  • paola nerozzi

    3 jaar geleden
    En wat gebeurd met al het geld wat ze storten in zijn zakken zeker want binnenkort moet hij eruit dus hij neemt het geld voor zijn scheiding en dat hij moet voorkomen voor het gerecht zal hij dringend nodig hebben en zijn belasting aangifte heeft hij ook nooit laten zien egotripper is het
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    @John Stahl: je kan ook moeilijk beweren dat een handels- of burgeroorlog geen oorlogen zijn. En zijn blinde adoratie voor de Russische dictator heeft het land ook geen goed gedaan. Ik moet wel zeggen dat ik bewondering heb voor de manier waarop Trump, als geprivilegeerd rijkeluiskind eersteklas, erin is geslaagd zijn achterban te doen geloven dat hij anti-establishment is. Alsof hij weet hoe het is om kansarm te zijn. Alsof het hem een reet kan schelen.