Volledig scherm

WHO wil dat iedereen mondmasker draagt bij kerstfeestje buiten gezin

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wil dat iedereen een mondmasker draagt tijdens kerstfeestjes, ook als die buiten worden gehouden. In ons land mogen gezinnen maximaal één iemand thuis uitnodigen. Alleenstaande mensen mogen bij uitzondering hun knuffelcontact en hun tweede contact samen uitnodigen om kerst te vieren.

100 reacties

  • Peter Schelfhout

    3 jaar geleden
    Angst verkoopt en mensen trappen erin... Een goede crisis mag je niet laren verloren gaan, de woorden van Winston Churchill .
  • luc vlemincx

    3 jaar geleden
    Het WHO is duidelijk de pedalen kwijt. Ze leggen zelfs de studies die zeggen dat een mondmasker niet veilig is naast zich neer. Binnenkort moeten we nog met een muilkorf gaan slapen. Het begint nu wel stilaan de spuigaten uit te lopen. Het moet stoppen met vrijheden af te nemen, hoever denken ze nog te kunnen gaan.
  • emiel wouters

    3 jaar geleden
    Eindelijk dan toch mondmasker met gaten gebruiken om ons wijntje te drinken.
  • Veerle De Cock

    3 jaar geleden
    Het wordt nog zotter ,maar daar doen we niet aan mee .wij hebben niet alleen plichten maar ook rechten en niemand kan mij mijn familie ontzeggen zal met mijn leven wel doen wat ik het beste vind of denken jullie eeuwig te blijven leven ??
  • Roeland Van de Wal

    3 jaar geleden
    Het wordt nu toch echt wel te gek.Heel die Covid geschiedenis ontaardt in een doorgedreven sociaal experiment om te zien hoever ze kunnen gaan.Altijd handig voor later gebruik.Hou je aan de basis regels en jij en anderen zouden veilig moeten zijn.