Ruud Vormer met z'n zoontje, rechts z'n vrouw Roos.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Vormer met z'n zoontje, rechts z'n vrouw Roos. © HLN

Hoe Ruud en Roos Vormer de quarantaine beleven na de positieve test van de middenvelder van Club: “Ruud heeft moeite om ons nu níet te knuffelen”

VoetbalRoos America is spoedarts in het AZ Maria Middelares in Gent, echtgenote van Club Brugge-aanvoerder Ruud Vormer en mama van 3 kindjes. Speciaal voor Het Laatste Nieuws doet ze op gezette tijdstippen haar verhaal over het coronavirus. Afgelopen zaterdag raakte bekend dat Vormer zelf positief testte op corona. “De kinderen vinden het prima”, aldus Roos. 

3 reacties

  • Kenneth Crabbe

    3 jaar geleden
    Kirsten, hoeveel voetballers zijn er al in het ziekenhuis terecht gekomen? Het is niet omdat je besmet bent dat je verzorging nodig hebt hoor. Er lopen veel meer mensen rond met Corona dan dat er in het ziekenhuis liggen
  • KIRSTEN EULAERTS

    3 jaar geleden
    Voetballers zoeken het zelf. Ze zouden een voorbeeldfunctie moeten hebben ipv te knuffelen bij elke poging tot goal en daarna feestjes te houden. Wij houden ons al maanden aan de regels kunnen zij dat nu eindelijk ook eens doen. Of gaan ze hun riant loon delen met de mensen in de zorg?
  • Robbby Robbby

    3 jaar geleden
    Zoiets moet in de krant komen dat ze maar niet knuffelen als er gescoord word