Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Einde verhaal voor Krmencik bij Club? “Voorlopig toont hij niet het verwachte rendement”

Club BruggeAmper uitgevierd na de mooie zege op de Bosuil wacht Club Brugge een nieuwe trip richting Antwerps grondgebied. In Mechelen hoopt blauw-zwart de lijn door te trekken: “Hun spelniveau is beter dan vorig seizoen, dus we zullen ‘vollenbak’ gas moeten geven”, beseft Philippe Clement, die ook aangaf dat Krmencik op weg is naar de uitgang.

7 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    3 jaar geleden
    Als je in de trainer zijn kraam niet past mag je het vergeten,met Schrijvers was het al zo toen Clement nog in Genk was. Dan moest hij van die speler ook niet hebben. En idd Jasper en Femke het klopt wat jullie zeggen.
  • johan de snoeck

    3 jaar geleden
    Okereke en Badji doen geen haar beter volgens hun speelkansen,geef Krmencik wat eerlijke kansen en wat goeie passes (die zijn er nog niet veel geweest op hem )en je zal een spits zien die veel goals maakt !!!
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    Ik denk dat het type spits belangrijk is, krmencik is een type targetspits terwijl club meer baat heeft bij een type Diaby. Een spits die kan scoren en die niet met hoge voorzetten van de zijlijn moet bediend worden maar wel 1 die aast op doorsteekpassen van Vanaken, Ritz, deketelaere en vormer.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    De kern te smal zegt de T1 : Okereke, Dennis, Diatta, Lang, De Ketelaere en Badji. Hij wil er precies nog een spits bij om de lege tribunes te vullen.
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Ik zou er een zeer lage transferprijs op plakken en vooral er Schrijvers gratis bijgeven. Dan gaan we ze misschien kwijt geraken zonder kwaliteitsverlies. En misschien die scout die de club geadviseerd heeft om tot 6 mio€ toch maar te betalen voor die speler er ook maar gratis bijgeven. Kwestie van in de toekomst zulke kwakkels te vermijden.