Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Henk Deleu

Vakbonden De Lijn houden vast aan staking vanaf 21 december: “Impact zal voelbaar zijn over heel Vlaanderen”

Nieuw overleg bij De Lijn over de werking van de technische dienst van de vervoersmaatschappij heeft voor de vakbonden niet het gewenste resultaat opgeleverd. Ze houden vast aan hun staking vanaf 21 december, bij de start van de kerstvakantie. “De impact zal voelbaar zijn over heel Vlaanderen”, zegt Stan Reusen van de socialistische bond ACOD TBM.

29 reacties

  • paola nerozzi

    3 jaar geleden
    Privatiseren zo snel mogelijk wie wilt werken mag blijven en die altijd mee staken mogen ze voor mij voorgoed thuis laten en dan promoten ze openbaar vervoer den auto voor altijd en mijn kinderen ook ge wordt het zo kotsbue en dan die covid erbij vakbonden ontslaan want meer miserie dan iets anders
  • Wilfried Ruts

    3 jaar geleden
    staak maar door iedereen is thuis en scholen ook dicht
  • Leonard Tonnelier

    3 jaar geleden
    Even onverantwoord als een feestje. Hoog tijd dat hun statuut en de rechtspersoonlijkheid opnieuw wordt bekeken. Maar ja, met deze sukkelaars aan het bewind...
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Als hun service zo goed was zo zeggen ja , maar die laat de wensen over, privatiseren die handel Ik vind dit dit in de Coronatijd de mensen nog verder gijzelen er los over hoog tijd om die handel te privatiseren ;Het schoonste wat ooit gedaan heb is de vakbond buiten gesmeten in feite heb die niet nodig zoals sommige denken als staking uitbreekt wordt er ook uit gekeerd maar dan van een ander kas !!
  • Paul DHollander

    3 jaar geleden
    Mail van de Lijn, 16 december 2020: “Je kan ook de komende 10 jaar op ons rekenen”. Mail van de Lijn, 18 december 2020: “Vanaf 21 december hinder door vakbondsactie”. Samengevat: je kan evenveel rekenen op de Lijn zoals de afgelopen decennia ... Niet, dus!