© TM/TV FAMILIE

“Nieuwe romance voor Nathalie Meskens”

Er is een nieuwe liefde in het leven van Nathalie Meskens, meldt het weekblad TV Familie. De leading lady van VTM vierde oudjaar met vrienden in Gambia en was daar erg close met een voorlopig onbekende man.

ehu

Terwijl touroperators nu hun reizigers terughalen uit het land, was er tijdens de eindejaarsperiode nog geen vuiltje aan de lucht. Zowel Kobe Ilsen, Tine Embrechts en haar vriend Guga Baúl, Natalia als Bart Peeters vierden oud en nieuw onder de Afrikaanse zon in Gambia.

“Diverse Vlaamse toeristen die in hetzelfde hotelresort logeerden, zagen hoe de ster en haar donkerharige cavalier erg romantische momenten deelden”, schrijft het weekblad. Bij het artikel staan enkele foto’s die er op wijzen dat de twee meer zijn dan gewone vrienden.

”Ja, die twee waren in een romantische bui”, getuigt een Vlaamse toeriste die er ook op reis was. “Ze bleven de hele avond bij elkaar. Nathalie pakte hem geregeld vast bij z’n rug of schouder. En we zagen hen af en toe een tedere kus uitwisselen...”

Het nieuws komt nadat Dag Allemaal gisteren nog berichtte over een Tinderprofiel met de foto en naam van Nathalie. Haar management liet toen weten dat het om een vals profiel ging.

Vorig jaar zette Meskens na tien jaar een punt achter haar relatie met acteur Jeroen Van Dyck.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer