Nicole Van Thielen bij het graf van haar vader. Intussen heeft ze er al een kleiner potje gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole Van Thielen bij het graf van haar vader. Intussen heeft ze er al een kleiner potje gezet. © Wouter Demuynck

Vader Fons (83) pas begraven, maar kerstversiering op zijn graf is al gestolen: “Wie doet nu zoiets?”

HerseltNicole Van Thielen stond dinsdagnamiddag aan de grond genageld toen ze het graf van vader Fons (83), die afgelopen zaterdag nog maar begraven werd in Herselt, ging bezoeken. De kerstversiering op het graf - een glazen bokaal met lichtjes, sneeuw, mos en kerstballen - die ze zelf in elkaar had gestoken bleek na een dag al gestolen te zijn. Ze begrijpt niet wat de dader bezield heeft. “Dit komt enorm hard aan. Wie doet nu zoiets?”

  1. Bart (52) uit Aarschot is schooldirecteur én food blogger met ruim 15.000 volgers: “Interesse was zó groot dat ik net mijn eerste kookboek uitheb”
    PREMIUM

    Bart (52) uit Aarschot is schooldi­rec­teur én food blogger met ruim 15.000 volgers: “Interesse was zó groot dat ik net mijn eerste kookboek uitheb”

    Hij is schooldirecteur en influencer - al hoort hij zelf liever de term content creator - en bracht zopas zijn eerste kookboek uit. In “Easy & Speedy” deelt Bart De Roeck (52) heel eenvoudige en haalbare gerechten. “Ik ben begonnen als hobbybakker, maar er was zoveel interesse dat ik er mijn bijberoep van heb gemaakt. Intussen kwamen er ook dagelijkse gerechten bij, vooral comfort food.” Bart vertelt hoe hij de twee jobs combineert, en wat zijn eigen favoriete gerecht is. “Dat recept alleen is al 100.000 keer bekeken, zot toch?”
    Aarschot
  2. Dertiger riskeert 2 jaar voor belaging van ex-partner na eerdere veroordeling: “Dreigen om iemands hoofd in te slaan? Da’s niet meteen een constructief gesprek”
    PREMIUM

    Dertiger riskeert 2 jaar voor belaging van ex-part­ner na eerdere veroorde­ling: “Dreigen om iemands hoofd in te slaan? Da’s niet meteen een construc­tief gesprek”

    “Alles wat hem nu overkomt, is zijn eigen schuld. Maar er zijn wel nog steeds alternatieven mogelijk.” Dat zei meester Manu Bande woensdag op de rechtbank in Mechelen. Zijn cliënt, een 36-jarige man uit Heist-op-den-Berg stond er terecht voor belaging en bedreiging van zijn ex. En dat was niet de eerste keer. Twee maanden geleden kreeg hij nog 1 jaar effectief voor dezelfde feiten.
    Heist-op-den-Berg