Volledig scherm

Albanese drugsbende gepakt met 200.000 euro cash in huis

De drugsbrigade van de federale gerechtelijke politie (FGP)  Antwerpen heeft de afgelopen dagen 17 verdachten gearresteerd in een Belgisch-Duits drugsonderzoek. Het gaat vooral om Albanezen. Er is 187 kg cocaïne in beslag genomen, alsook 218.000 euro cash geld. 

  1. Stad Antwerpen stelt tuinen van Stuivenberg open: ook pop-upbar op komst op verlaten ziekenhuissite
    PREMIUM

    Stad Antwerpen stelt tuinen van Stuiven­berg open: ook pop-upbar op komst op verlaten ziekenhuis­si­te

    Mooie vooruitzichten voor bewoners van het — geef toe, eerder grijze — Antwerpen-Noord. Zij krijgen er vanaf woensdag 1 mei een tijdelijk stukje groen bij, want dan stelt de stad een deel van de tuinen van de verlaten Stuivenbergsite open. Weldra opent er op de site ook een pop-upbar. Intussen krijgt ook het zomerprogramma in de tuinen vorm. “Blij dat we nu ook de eerste concrete realisaties voor de buurt op de korte termijn kunnen aankondigen”, aldus schepen van Stadsontwikkeling Annick De Ridder (N-VA).
    Antwerpen
  2. Man (34) om het leven gebracht bij steekpartij in Antwerpen door vriendin: 32-jarige verdachte wordt op sociale media omschreven als zorgzame mama
    UPDATE

    Man (34) om het leven gebracht bij steekpar­tij in Antwerpen door vriendin: 32-jarige verdachte wordt op sociale media omschreven als zorgzame mama

    Een 34-jarige man is zondag in de vroege ochtend om het leven gebracht in Antwerpen. Dat gebeurde in een appartement van het Centrum voor Integrale Gezinszorg (CIG) De Stobbe in de Julius De Geyterstraat. De partner van het slachtoffer, een 32-jarige vrouw en moeder van vijf, werd gearresteerd door de politie. Ze wordt maandag vermoedelijk voor de onderzoeksrechter geleid op betichting van moord. Wat er precies gebeurd is, is onduidelijk. Op sociale media wordt de vrouw omschreven als een prachtmoeder.
    Antwerpen