Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONZE OPINIE. Verlos ons uit het vagevuur van de halve lockdown

Uit het vagevuur van de halve lockdown, verlos ons Heer. We moeten toegeven: het klonk aanvankelijk ook voor ons als de te verkiezen strategie. Geen strenge volledige lockdown, maar openhouden wat open kan blijven. Dus bleven in België scholen open, kan je kerstshoppen en blijft reizen mogelijk. Maar sommige experts waarschuwen dat dat nergens een efficiënte strategie blijkt. De maatregelen mogen dan iéts minder pijnlijk zijn, ze blijven nog steeds hard. Tegelijkertijd blijft het virus sluimeren en voortdurend terug opduiken. Waardoor je quasi in een permanente lockdown terechtkomt. Daarom dit schietgebed.

19 reacties

  • Marc Devuldere

    3 jaar geleden
    Bruno Draulans in China schrapt men de vrijheid alsof ze daar vrijheid hadden en of ze er vanaf zijn zullen ze ons niet vertellen.
  • Jan Wauters

    3 jaar geleden
    Krachtige lockdown gelijktijdig met buurlanden, geen om en weer gereis, strengere controles en nadien samen met vaccinatie geleidelijk de maatregelen lossen en alles goed blijven monitoren!
  • William Helsen

    3 jaar geleden
    Ik weet het niet hebben hier in Spanje acht weken in complete lockdown gezeten, we mochten echt helemaal niets. Daarna begint het gewoon weer opnieuw. Dus wat is het beste? Ik weet het niet.
  • walther truyens

    3 jaar geleden
    Zie Zweden eens , ook altijd anders werken , en als je geluk hebt hou je het virus een beetje onder controle , maar ineens gaat het niet meer , het probleem is dat de overheid niet erkend en herkend dat er nieuwe piek daar is tot het te laat is , en dan kost dat ons weer zoveel miljard extra , prutsers zijn het .
  • Carina VDC

    3 jaar geleden
    Mijn vraag is hoelang blijft de werking Van het vaccin. 1jaar of1o jaar.