REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

0 assists in La Liga, amper 3 veldgoals in alle competities: de wel erg povere stats van Messi

La LigaOngetwijfeld een van de voorlopig opvallendste statistieken dit seizoen. Het aantal assists van Lionel Messi in La Liga dit seizoen: 0. Na 12 matchen. Daar waar hij vorig seizoen nog het assistrecord in de Spaanse competitie verbrak, met 21 stuks naast 25 goals. Bij nader inzien niet echt Messi’s fout.

4 reacties

  • Luc Vanstraeten

    3 jaar geleden
    Hoe oud bent u, Finis? 16? Dat verklaart veel. Een goaltjesgetter die niet kan presteren als het team en de mensen om hem heen uit vorm zijn. Dat was bij anderen wel anders; zij konden een team op een hoger niveau brengen, zij gingen niet onder met het zinkend schip. Als het met de teamgenoten niet ging, haalden Maradona, Cruyijf, Pele, ... de bal op in eigen helft.
  • Gino Verstraete

    3 jaar geleden
    Ze hadden gedacht in het begin van Messi te kraken ! Maar is nu de slimste de Messi nu zal hij wel weg granen en zal voor niks zijn . Voor niks is mss een groot woord maar hij zal de sterkste er uit komen ben ik zeker van !!!!! En dat hij gelijk heeft !
  • bart meeuws

    3 jaar geleden
    Strafschoppen tellen toch mee? Anders zou Lukaku -om maar ene te noemen- ook niet bij de top-3 van de topscorers in de Serie A staan hoor..
  • Raoul Baert

    3 jaar geleden
    Wie van voetbal houdt weet dat hij de beste is. Al speelt hij tot hij 70 is. Nooit komt er nog één zoals hij. Gewoon onmogelijk. Een godenkind.