Lewandowski met zijn trofee.
Volledig scherm
Lewandowski met zijn trofee. © AFP

Lewandowski verkozen tot Speler van het Jaar op Best FIFA Football Awards, De Bruyne krijgt plek in Ploeg van het Jaar

VoetbalRobert Lewandowski is door de FIFA uitgeroepen tot Speler van het Jaar. De 32-jarige Pool treedt in de voetsporen van Lionel Messi, de winnaar van vorig jaar. Lucy Bronze werd verkozen tot Speelster van het Jaar. Kevin De Bruyne kreeg een plaats in de Ploeg van het Jaar. 

7 reacties

  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Zeker en vast dik verdient super aanvaller een van de beste van de wereld 👍 Alsook Neuer de beste doelman van de wereld nog steeds 👍 De trofee voor beide is heel normaal ze zijn de twee besten in hun positie !
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Proficiat Lewandowski en Neuer !!
  • Hugo Wouters

    3 jaar geleden
    En helemaal geen sprake van "de beste wereldspits Lukaku" Het is dan ook duidelijk dat men in het buitenland objectief oordeelt over de kwaliteiten van spelers. Dat De Bruyne daarbij hoort , tot de beste middenvelder in de premier League verkozen is dan ook logisch.
  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Hoog tijd om op EK en WK effe de puntjes op de i te zetten. Belgie is al enige jaren de nummer 1 in de wereld en geen enkele speler heeft een titel. Beetje uit context!
  • koenraad decapmaker

    3 jaar geleden
    Proficiat Lewandowski en Neuer. Verdient beste voetballer rn keeper ter wereld. Het is ook maar in België dat ze Courtois de beste vinden.