Volg hier de persconferentie van het Overlegcomité.
Volledig scherm
Volg hier de persconferentie van het Overlegcomité. © Photo News

HERLEES. Verschillende experts ontgoocheld over beslissingen Overlegcomité: “Ik hoopte op een uniforme avondklok”

Het Overlegcomité buigt zich momenteel over de coronacijfers en de maatregelen die daar tegenover staan. Versoepelingen lijken niet op tafel te liggen. Of er nieuwe strengere maatregelen komen, nu de coronacijfers opnieuw in stijgende lijn gaan, is niet duidelijk. Volg alle nieuws over Covid-19 hieronder in de liveblog.

116 reacties

  • Chantal D'haenens

    3 jaar geleden
    Waarom niet mee met avondklok. Zou toch het verschil maken.
  • Francois Sals

    3 jaar geleden
    in feite weer maar een halve maatregel , het beste zou zijn ,alles dicht tot minstens met Pasen ...en dan de resultaten bekijken , in de maanden tot Pasen zullen toch wel al een paar miljoen mensen een vaccin hebben http://gekregen.De halve maatregel blijft ook geld kosten en het is niet de juiste oplossing, wij geraken er op deze manier niet uit.
  • ERWIN minnebo

    3 jaar geleden
    Wel gelukkig zitten al die mannen niet in mijn firma, van 14h00 tot 19h00 vergaderen voor wat ? WEYTS duwt NVa dieper en dieper in de put , hij deed dit reeds toen hij een km heffing wou. Kreeg nu onderwijs en mag nu het onderwijs duivelen. Wel NVa heeft nu geen twintig % meer , maar zal bij volgende verkiezingen nog geen 10% halen. Zorg liever er voor dat we zo snel mogelijk een vaccin krijgen. Vergader daar eens 5 uur over.
  • MYRTHE PASS

    3 jaar geleden
    Ik vind het eerlijk gezegd niet hygiënisch hoe minister De Croo zijn mondmasker naast zich op de tafel heeft liggen!
  • Yves Marteau

    3 jaar geleden
    Gelukkig werken de kappers sneller dan de politici. Een ganse namiddag vergaderen om niets te beslissen, behalve dan dat we niet mogen gaan skieën in de Ardennen. De Croo moet alles dan nog eens dubbel uitleggen in het frans en nederlands. En waarom niet in het duits, dan is onze ganse avond gevuld.