Shoppers op de Meir, de Antwerpse winkelstraat is ook bij heel veel Nederlanders geliefd.
Volledig scherm
Shoppers op de Meir, de Antwerpse winkelstraat is ook bij heel veel Nederlanders geliefd. © Photo News

Comeos ontkent oproep aan Nederlanders om te komen shoppen: “Hebben enkel gezegd dat we buitenlanders die komen winkelen toegang niet kunnen ontzeggen”

UPDATEHans Cardyn van detailorganisatie Comeos zegt dat het Nederlandse persbureau ANP zijn woorden compleet verdraaid heeft, nadat in de Nederlandse pers berichten waren verschenen dat Comeos onze noorderburen “van harte welkom heette” in onze winkelsteden. Hij benadrukt dat dat niet betekent dat Comeos Nederlanders oproept om massaal af te zakken naar België.

52 reacties

  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Is dit een oorlogsverklaring aan Nederland of wat? Zolang het niet verboden is, mag het! "Sterk afgeraden" (zoals voor reizen) is geen verbod, maar een teken van zwakte van de beleidsmensen die niet durven te verbieden en daardoor verantwoordelijk mogen geacht worden voor de gevolgen! Als het stormt, doe je toch eerst je deur toe?
  • Marc wets

    3 jaar geleden
    Marc wets Alle maatregelen hadden hetzelfde moeten zijn in gans europa, we hadden al veel verder gestaan. Wat heeft het Europees parlement al gedaan i.v.m. corona, Buiten een goed betaalde job , niets. Gewoon geldverspilling
  • Gerda Vetmuylle

    3 jaar geleden
    Beste Marianne Van den Lemmer onze winkeliers zijn NIET tevreden met die massa Nederlanders want die winkeliers kunnen boetes krijgen of verplicht sluiten als ze de massa corona ontkennende shoppers niet onder controle hebben, bovendien komen de Nederlanders niets kopen, en cadeautjes kopen ? Je mag maar enkele gezonde niet risicovolle mensen zeer beperkt onder strikte maatregelen zien, jullie kennen de regels niet, zelfs niet met een 5de golf.
  • Marianne Van den Lemmer

    3 jaar geleden
    Ik ben blij voor ONZE winkeliers. En de Belgen : als jullie nu nog geen kadootjes gekocht hebben, dan zijn jullie wel laat hé.
  • Gerda Vetmuylle

    3 jaar geleden
    Hans Cardyn van Comeos is de schaamte voorbij en bedoelt het maar al te goed zoals hij het zegde. Dat doet hij op zijn Twitteraccount ook, hij speelt daar graag voor de grote expert in besmettingen, alles voor het geld in de kassa en in zijn zakken.