©  Photo News

Ook Beerschot lanceert Gouden Schoen-kandidaat: “Rapha, onze gouden artiest”

Bij Antwerp hebben ze ‘briljante Rafa’, bij Beerschot ‘gouden Rapha’. Op het Kiel zouden ze Raphael Holzhauser in januari maar wat graag met de Gouden Schoen zien pronken. Vandaar het volgende ‘campagnefilmpje’.

Hannes Van Gael

LEES OOK: Antwerp FC start campagne voor Gouden Schoen Refaelov

“Rapha. Onze gouden artiest.” Dat is het antwoord van Beerschot op het filmpje dat Antwerp op 7 december de wereld in stuurde. Beide clubs willen hun kandidaat voor de Gouden Schoen op deze manier nog wat extra in de verf zetten.

”Antwerpen heeft zijn diamanten en briljanten, maar de stad is meer dan dat. Kunst is wat het verschil maakt”, verwijst Beerschot naar de flair en de elegantie van hun Oostenrijkse smaakmaker.

Zowel Holzhauser als Refaelov behoort tot de favorieten voor de Gouden Schoen. Op 13 januari komen we te weten wie Hans Vanaken opvolgt. Door de lange coronabreak is er dit jaar uitzonderlijk maar één stemronde.

Holzhauser is een van de absolute smaakmakers van deze jaargang van de Jupiler Pro League. Met zijn 11 goals en 9 assists was er niemand vaker rechtstreeks betrokken bij een goal dan ‘Rapha’.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners