Een archiefbeeld van skiërs in de Ardennen, op de 'Baraque de Fraiture'.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van skiërs in de Ardennen, op de 'Baraque de Fraiture'. © photo_news

Skiën nu ook in Ardennen verboden wegens coronavirus

Indien er deze winter sneeuw valt in de Ardennen, zal dat voor de liefhebbers van skilatten een maat voor niets zijn. Skiën in de Ardennen wordt verboden, zo heeft minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden vrijdagavond gezegd in de marge van het Overlegcomité.

12 reacties

  • Lisa Carpentier

    3 jaar geleden
    We zullen, zoals de rest van vorig jaar, gaan wandelen in onze eigen buurt, en struikelen over de vele andere wandelaars. Dat is beter. Dankzij een groot deel van de bevolking dat geen discipline aan de dag kan leggen, en dankzij de grote lichten in de regering die de scholen open laten, zullen wij, brave sukkelaars, het gelag wel weeral betalen. Ik word het in elk geval kots- en kotsbeu.
  • patrick feyen

    3 jaar geleden
    Dus moeten we wandelen in natuurgebieden ook gaan verbieden! Kan het nog gekker worden?
  • Hendrik Van Kets

    3 jaar geleden
    Massa's volk op de luchthavens maar de skipisten in de Ardennen moeten toe...Ik begrijp dat de mensen er hun voeten aan beginnen vagen.
  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    In Frankrijk zijn de ski-pisten gesloten maar de ski-oorden zelf niet. Je kan er gaan om andere sneeuwactiviteiten te doen dan te skiën. Er is wel minder volk... momenteel ...
  • patrick boone

    3 jaar geleden
    dat is zeer goed,de mensen kunnen niet in hun kot blijven,tot dat de derde golf binnen is,dan gaan ze staan bleiten,dat ze een dierbare verloren zijn door covid