Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Charleroi CHA
1
EINDE
0
Anderlecht AND
  • 90'+3' Goal Ali Gholizadeh

Anderlecht in de allerlaatste seconden onderuit bij Charleroi na flaters van Bundu en Wellenreuther

Jupiler Pro LeagueAnderlecht weet weer wat verliezen is. In een absolute non-match tegen Charleroi ging paars-wit in de allerlaatste seconden onderuit na flaters van Bundu en Wellenreuther. De Carolo’s pakken negen op negen en staan voorlopig op de tweede plaats. Voor Anderlecht is het de derde nederlaag van het seizoen.

8 reacties

  • Dirk Molin

    3 jaar geleden
    @ René Schoeters, 15 december was volgens jou de dag van de wereldploegen. 18 december blijkbaar niet.
  • Gaston Foubert

    3 jaar geleden
    Wie nooit in de goal heeft gestaan weet niet dat dit soort ballen vlak naast de keeper en grondscherend de moeilijkste zijn om te pakken. Als ze dan ook nog van dichtbij door een bos van spelers op je afkomen... Maar kritiek spuwen is blijkbaar een kunst van de mindere goden of de beste stuurlui staan aan wal.
  • Nico Lietaert

    3 jaar geleden
    Niet Kompany maar 11 nieuwe spelers. Als je de opstelling ziet is het gelijk een ploeg voor cafévoetbal.
  • frank voorspoels

    3 jaar geleden
    Kompany zouden ze beter ontslagen . Het is niet omdat je een goede speler bent dat je ook een goede trainer bent . Hij geeft geen vertrouwen aan zijn spelers anders gebeurd dat niet telkens op het einde van de wedstrijd . Ze waren ook weer zeer zwak .
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    En dan staat ge dezelfde dag in de krant, Wellenreuther zijnde, met een nek dikker dan van een bronzige stier al uw talenten en toekomstperspectieven te verkondigen en al te praten over de titel want dat ze over veel meer talent en kwaliteit beschikken dan alle andere ploegen tesamen om dan enkele uren nadien de "schlemiel" van het week-end te zijn. Typisch randgemeente mentaliteit.