BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze chef voetbal zag dat Anderlecht het weggaf: “En op die manier heeft Charleroi al héél veel meegenomen”

Jupiler Pro LeagueHet was saai op Charleroi, zag ook onze chef voetbal. Weinig goed voetbal, waarbij Anderlecht steeds verder wegzakte in de match en Charleroi steeds enthousiaster voetbalde. “Paars-wit gaf het weg.” 

6 reacties

  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Wij als Club Foubert hebben ook al veel meegenomen maar uw ploegske heeft 50 jaar aan één stuk alles meegekregen. Wij hebben er in de Westvlaanders voor gewerkt en niet betaald ervoor zoals uw 'wereldploeg'.
  • PHILIPPUS DE GEEST

    3 jaar geleden
    Wat heeft hij als trainer zonder diploma al gepresteerd , Gaston Foubert ?
  • Wendy Vanderheyden

    3 jaar geleden
    Ik denk dat onze wannabe chef voetbal een andere match heeft zitten kijken. Anderlecht was goed tot 20m voor het doel van de tegenstander en dit tot minuut 80. Maar ja, dit past natuurlijk niet in zijn kraam aangezien zijn relaties met onze lieve voetbalmakelaars he ... Money and Greed de duivels van het leven
  • Gaston Foubert

    3 jaar geleden
    Die man blijft tenminste nederig. Er zijn trainers die in hun leven veel minder hebben gepresteerd en die altijd beweren dat ze van niemand schrik hebben.
  • Germain De Block

    3 jaar geleden
    En wat mogen we nu weer horen van de trainer?zal weer over zijn jonge supervedettes hun onervarenheid beginnen melken zeker.waneer word hij behandeld als een mens i.p.v. een god en op de keien gezet.