N-VA-voorzitter Bart De Wever.
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever. © Photo News

Bart De Wever over mogelijke coalitie met Vlaams Belang: “Dan stop ik direct”

In een interview met Humo is N-VA-voorzitter Bart De Wever ongezien hard voor het Vlaams Belang. Als het van hem afhangt is een coalitie met Tom Van Grieken op dit moment uitgesloten. “Zijn stal is vuiler dan ooit.”

420 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Tien jaar geleden betitelde hij Voka als "zijn bazen", zouden die dat standpunt toelaten ?
  • Steven Hermans

    3 jaar geleden
    Jongens, hallo, zolang Herr Von Ranst de baas is, komen er geen verkiezingen en gaat hij beslissen wat mag. Rest moet bevelen volgen.
  • Marc Baeyens

    3 jaar geleden
    De enige politicus die ik nog vertrouw is Bart De Wever. Alle trado-politiekers draaien hun kazak sneller dan een windhaan rond zijn as. Het laatste voorbeeld is Lachaert die zelfs zijn eigen partijkiezers verraadt.
  • marc castermans

    3 jaar geleden
    Strategisch is dat niet slecht bekeken van De Wever, hij dwingt Van Grieken om schoon schip te maken binnen zijn partij of ze komen nooit aan de bak. Denk maar niet dat De Wever dit in een opwelling gezegd heeft.
  • Francois Sals

    3 jaar geleden
    Als bij U ,ook de democratie weg is , dan stop je best nu al Bart .bij de vorige verkiezingen was Je partij de grootste en VB de tweede in rij !! dit was de keuze van de kiezer ...velen hadden verwacht dat je in zee zou gaan met het VB ...dus de keuze van de kiezer.