Sint op bezoek in woonzorgcentrum Hemelrijck in Mol
Volledig scherm
Sint op bezoek in woonzorgcentrum Hemelrijck in Mol © RTV

Opnieuw bewoner overleden na sinterklaasbezoek aan rusthuis: “Nu al 132 coronabesmettingen”

MolIn woonzorgcentrum Hemelrijck in Mol, het rusthuis waar na een sinterklaasbezoek veel bewoners besmet bleken met Covid-19, is opnieuw een bewoner aan het virus overleden. Nog eens veertien bewoners hebben positief getest, wat het totaal op 132 brengt. Dat blijkt na een nieuwe testronde op vrijdag. In totaal zijn twee bewoners intussen overleden aan het coronavirus.

33 reacties

  • gerd wilms

    3 jaar geleden
    en dat waren allemaal jonge, gezonde, weerbare mensen of wa ?????
  • Hans Benoit

    3 jaar geleden
    Dank u Sinterklaasje,de hele directie van dat zorgcentrum per direct ontslagen,onbekwaam,regels opleggen aan bezoekers en ze dan zelf overtreden,degoutand.
  • Marc Croonen

    3 jaar geleden
    Welke leeftijd had de bewoner ? 95 ? De mensen in een woonzorgcenter zijn aan hun laatste dagen bezig , Het is erg , dat is zeker ,maar nu of binnen een paar weken ,zoveel verschil zal dat niet maken .Volgend jaar is er waarschijnlijk ondersterfte .
  • Gaby Heykants

    3 jaar geleden
    Sint komt daar al als familielid en vrijwilliger. Wie zegt dat hij het daar niet heeft opgelopen tijdens een bezoek. En de verzorgende kunnen ook covid 19 hebben zonder klachten en zo bewoners kunnen besmetten. Lekker makkelijk om dan 1 persoon alle schuld in de schoenen te schuiven.
  • Anne Geerts

    3 jaar geleden
    Dit was goedbedoeld maar had nooit mogen plaatsvinden! Directie is de grootste verantwoordelijke