Thibaut Courtois werd in 2014 Sportman van het Jaar, dit jaar kreeg hij geen stemmen ondanks drie trofeeën bij Real Madrid.
Volledig scherm
Thibaut Courtois werd in 2014 Sportman van het Jaar, dit jaar kreeg hij geen stemmen ondanks drie trofeeën bij Real Madrid. © BELGA

Ons panel nuanceert kritiek vader Courtois en vindt niet dat Rode Duivels vergeten zijn op het Sportgala: “Als ze volgend jaar prijzen pakken, mogen ze winnen”

VoetbalHet Sportgala zit erop en traditiegetrouw is er wat kritiek op de uitslag. Thierry Courtois - vader van Thibaut - vindt het niet kunnen dat zijn zoon niet bij de topgenomineerden hoorde. Ons panel nuanceert: “Een normale, vaderlijke reactie, maar Thibaut weet heus wel dat hij in België naar waarde wordt geschat.”

28 reacties

  • Gustaaf Van Zolder

    3 jaar geleden
    Courtois topkeeper uiteraard, maar is ook beetje teveel vol van zichzelf. In elk interview zeggen hoe goed m die of die bal gered heeft begint nu tegen hem te keren.
  • Louis Meeus

    3 jaar geleden
    Op gebied van prestaties komt Courtois nog niet aan wout zijn enkels.
  • Anne Geerts

    3 jaar geleden
    Waarom zouden het altijd voetballers moeten zijn die sportman van het jaar worden? Mag het ook eens van een andere sport zijn aub? Ik ben heel blijf dat basketbal nu eens mee in de schijnwerpers staat, in mijn ogen de mooiste sport die er is!
  • danny coomans

    3 jaar geleden
    @bryan de ceuster, eerste staan zonder iets te winnen stelt niet veel voor toch, heb jij al eens gekeken hoe die plaats berekent wordt? Daar zou ik niet te ver mee weglopen.
  • Patrick Vandeputte

    3 jaar geleden
    Het lijkt me vooral een "mijn kind, schoon kind" reactie. De flaters dit jaar van zijn zoon heeft vader Courtois blijkbaar niet gezien door zijn gekleurde bril.